Rózsaszín ruhához, milyen kiegészítőket választanátok? (beszélgetés)
Bocsi, a link rossz.
Megprobalom megkeresni, amit küldeni akartam
Szürke vagy sötétkék. A táska és a cipő színe egyezzen. Rúzs a ruha árnyalata, vagy valami natúr, semleges szín.
Véleményem szerint esküvőre nem illik a túl erős smink.
Ha nem is ugyanabból az anyagból, de jobban mutat, ha színben egyforma.
És még nem beszéltünk az ékszerről. Mert ha egy vékony arany, vagy ezüst lánc, akkor oké.
Ha viszont valami gyöngysor, akkor lenne meg a totál-összkép, ha annak a színe is egyezne a cipő, táska színével.
Persze ez saját ízlés, és kb. a 70-es évek divatja, de akkor éreztem magam jól, ha ezek így együtt voltak. :)
Rajtam most is fehér szandál van, na nem azért mert nyanyának vagy néninek érzem magam, hanem mert jól megy a cuccomhoz.
Különbn nem láttam idős hölgyet fehér cipőben, már looo éve, inkább feketében v. s. barnában
fehér vagy esetleg fekete
sötét hajhoz élénkszinű rúzs
Nézd csak:
szerintem nyugodtan huzzál fel fehér kiegészítőt a rózsaszinhez, roppant elegáns leszel.
Szürke, vagy mogyoró szín, de legyen a cipő is, táska is, ugyanaz a szín.
És ezzel összhangban egy diszkrét, inkább kicsit barnás árnyalatú smink, mint kiabálós piros.
Merthogy a kevesebb néha több. :))
Korrekció,az edzőcipő más.
Egyébként nem én mondom: de több divatgurutól olvastam már ezt, hogy a fehér cipő max menyasszonynak, 6 éven aluli lányoknak és idős néninek való.
Persze, azért fel lehet venni a fehér cipőt,de stilusosabb,kifinomultabb a szürke, vagy a barna a rózsaszin mellé szerintem.
Szerintem a feketével is jól mutat majd.
Vagy egy-két árnyalattal sötétebb rózsaszínnel és a rúzs is lehet ez a sötétebb árnyalat.
További ajánlott fórumok:
- Ruhák, kiegészítők
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Milyen frizura ill. kiegészítők illenek ehhez a menyasszonyi ruhához?
- Esküvőre, kis fekete ruhához, milyen szinü cipő és kiegészitők illenének (a feketén kivül)?
- Púderszínű (halvány rózsaszín) ruhához milyen színű cipő (magassarkú) illene?