Ripedont szedését be kell vallanom üzemorvosi vizsgálaton? (tudásbázis)
A pszichés támogatás alatt a pszichoterápiát értjük.
Nem anyagi támogatás ez, vagy nem is tudom, mire gondoltál.
Ehhez hasonlót írtam magam is. Szűkek a lehetőségeid.
De pszichés támogatással biztosan nagyobb eséllyel találsz tartós munkahelyet
Azért mert másodjára már nagyon gáz visszamondani.
Csak adatokat küldtem el ami alapján elkészitik a szerződést. Tehát akkor szted alkalmatlan lehetek a ripedon miatt?
Nézd, őszintén megmondom: valószínűleg a beilleszkedési nehézségeid miatt elég szűk lehetőségeket hagysz magadnak álláskeresés terén, ráadásul kedved sincs dolgozni. A szüleid sem noszogatnak, nekik -azt tippelem- inkább jobb, ha otthon tartanak, mint ha valahol dolgozol, asztalokat borítasz és ezért híred megy...
Igazam van?
Nem értem, miért nem mondod nekik meg simán, hogy visszavonod a jelentkezésed az állásra??
Már van aláírt szerződésed talán?
azért is meg szar volt úgy ahogy van.
Egyébként szerinted ha bevallom a ripedon szedését akkor megfogják kérdezni mire szedem. Illetve mondhatja hogy alkalmatlan vagyok rá? Mármint erre a munkakörre? Csak mert most ebben reménykedem és akkor mégsem kell mennem.
egy hónapnál tovább nem voltam sehol. Viszont suliban meg tudok maradni akár 2 évig is ugyanott, gyakorlatokkal együtt, az olyan mintha dolgoznál. Nappalin, ugye ott mindennap kell menni. De munkahelyen még nem, mert mindegyiket otthagytam.
A másikat meg nem tudom megválaszolni. Mondjuk a koránkelés az zavart de az a suliban is zavart. Meg ha korán keltem elfáradok a nap végére, ha nem annyira korán akkor nem fáradok el úgy.
legutóbb hol dolgoztál huzamosabb ideig?
Tudsz kitartóan egy helyen, akár kissé monoton mnkát is végezni?
Mi az, ami zavar egy munkában? És mi lenne az álommeló számodra?
Szüleid mit szólnak? Hogy támogatnak? Vagy ők is szét vannak esve?
A védett m.helyhez nem tudom, mi kell, de talán igen, a leszázalékolás. Ennek utánajárhatnál.
De nem hinném, hogy a leszázaléákolás most szóba jönne, fiatal vagy még és munkaképes, csak meg kell találni a megfelelőt
a védett munkahelyhez nem az kell hogy leszázalékolják az embert? Csak kérdezem.
Igazából már magam sem tudom mit akarok, idén még semmi értelmeset ne csináltam és amiket elterveztem és megpróbáltam azok nem sikerültek. Nagyon szerencsétlennek érzem most magam. Nem voltam ilyen. Nem értem mi történik most
Sajnálom....van egy betegséged, ami önmagában sem teszi lehetővé a könnyű életet, aztán még szedni is kell rá gyógyszert, ami valamiben segít, de közben tompít is.
Szükséges lenne pszichoterápia meg valami védett munkahely.
Kivel?
És hovakéne?
És ha nem akarsz elköltözni, saját lábra állni akkor minek jelentkeztél az álláshrdetésre?
Nem, a munkában tényleg nincs semmi extra.
De emberek közt kell védezned. És az emberek tesznek-mondanak-csinálnak ezt-azt...leginkább teljesen semleges dolgokat.
Hat a gyógyszer? Nincsenek már paranoid epizódjaid? Téves képzetek, egyebek?
Te érzed, hogy vagy. Ha még mindig előjön a gyanakvásod (megszólnak, rosszakat gondolnak rólad, biztos rajtad röhögnek, stb..) , akkor inkább hagyd.
További ajánlott fórumok:
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Mi történik ha üzemorvosi vizsgálaton magas lesz a vérnyomásom?
- Mennyire jellemző az ujjbegyes vércukormérés üzemorvosi vizsgálaton?
- Irodai, hivatali munka esetén milyen vizsgálatok vannak egy üzemorvosi ellenőrzésen?
- Miért különböznek az üzemorvosi vizsgálatok?
- Nagyon fontos az egészségügyi kiskönyv megléte a holnapi üzemorvosi vizsgálaton?