Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Részleges méheltávolítás után menstruáció. fórum

Részleges méheltávolítás után menstruáció. (beszélgetés)

7. meezyke (válaszként erre: 5. - Loch ness)
dec. 15. 12:37
Megnézteh UHval alul felül.Sztük ez normális.2x voltam a héten náluk.Tegnap nem adtuk a vérhigitót most kicsit jobb.Abból is már csak pár darab van vissza.
6. meezyke (válaszként erre: 4. - Loch ness)
dec. 15. 12:35
Csak a méhet és a petevezetőket.
dec. 14. 19:31
Most nézem, hogy a részleges annyit jelent, hogy a méhnyak megmaradt. Onnan jöhet kisebb vérzés, de ha nagyon erős, akkor ott valami nincs rendben. Ha meg még véralvadási zavarod is van, akkor jó még komolyabban venni. Szerintem hívd fel újra az orvosodat, és mondd el neki a helyzetet. Ha meg most már nem akarod, akkor hívd fel az ügyeleti számot, az 1830-at. Ők eldöntik, hogy tanácsot adnak, orvoshoz küldenek vagy mentőt hívnak.
dec. 14. 19:24
A teljes méhedet eltávolították? Mit jelent, hogy részleges? Ez fontos lehet.
3. meezyke (válaszként erre: 2. - Ágio8405)
dec. 14. 17:42
Hogy ez a vérzés minimális.Pedig jó középidős vérzés.Amit nem mondanék azért minimálisnak.És hogy ez lesz.De honnan?
2. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Meezyke)
dec. 14. 17:22
Gondolom orvosoddal beszéltél… ő mit mondott?
dec. 14. 14:19

3 hete műtöttek.Csak a méhet

távolitották el egy hatalmas mióma miatt ami miatt szinte elvéreztem.Most 3 hét után sikerül azt a szintet hozni h megint szinte úgy vérzek mint a műtét elött.Vki van itt aki szintén ebben van?Milyen gyakran van vérzés és mennyi?Nekem von Willebrand VIIIas faktor hiányom van ami véralvadási bajokat okoz.

Jó lenne ha vki olyan tudna hozzászólni akinek szintén részleges méheltávolitása volt.Nem baj ha nem Willebrandos.

Elegem van..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook