Rengeteg kígyóuborkát kaptam, mit készítsek belőle, vagy télire? (tudásbázis)
27. bnedora
2012. jún. 23. 19:59
Legyalulva üvegbe tenni és savanyúsághoz való lével leönteni. Tartósítóval télire jó.
26. pista55 (válaszként erre: 24. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 19:38
Én nem vagyok már mai fiatal.:))
25. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 24. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 17:59
hiába, ezek a mai fiatal 40-esek:)
24. sztolyka (válaszként erre: 23. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 17:43
inkább nem!most olvasom miket írtatok!ezek a mai fiatalok!!!!!!
23. sztolyka (válaszként erre: 13. - Pista55)
2012. jún. 23. 17:41
ok!
22. pista55 (válaszként erre: 21. - Hmv.)
2012. jún. 23. 17:13
Én hámozva szeretem, de ízlés dolga.
21. Hmv. (válaszként erre: 1. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 17:07
A kígyóuborkát nem kell meghámozni az ubisalátához!
Javaslom még, hogy készíts vegyes savanyúságot káposztából, hagymával, paprikával, uborkával vegyesen, akkor télire eláll télire is. Abba teheted hámozás nélkül, de minden esetben alaposan meg kell mosni a héját.
20. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 19. - Pista55)
2012. jún. 23. 16:42
na igen:D
19. pista55 (válaszként erre: 18. - C69ff6d3e9)
2012. jún. 23. 16:41
Esetleg ha nagyon sok az uborka, lehet elajándékozni a barátnőknek belőle.:)))
18. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 17. - Pista55)
2012. jún. 23. 16:39
persze, hisz az ubi szereti a sötét, nedves helyeket, és ettől a tulaja is jól érzi magát:XD
17. pista55 (válaszként erre: 16. - C69ff6d3e9)
2012. jún. 23. 16:36
Így ezt nem tudtam, de amire én gondoltam ott más érzi jól magát az ubitól.:)))
16. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 15. - Pista55)
2012. jún. 23. 16:34
igen, nedves sötét helyen jól érzi magát az ubi :DDD
15. pista55 (válaszként erre: 14. - C69ff6d3e9)
2012. jún. 23. 16:33
Te biztosan már tudod is.:)))
14. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 13. - Pista55)
2012. jún. 23. 16:28
:DDD igen :)
13. pista55
2012. jún. 23. 16:26
Még tudnék ötletet adni mire lehetne használni az uborkát, de inkább azt nem írom le. Ha érdekel priviben megírom.:DDD
12. sztolyka (válaszként erre: 11. - Pista55)
2012. jún. 23. 15:04
igenköszi!
11. pista55 (válaszként erre: 9. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 15:04
A friss uborkát is úgy szoktátok biztosan ti is, hogy lesózzátok és kinyomjátok a levét.
10. pista55 (válaszként erre: 9. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 15:02
Szerintem igen. A feleségem szokta csinálni, de biztosan lesózza előtte.
9. sztolyka (válaszként erre: 8. - Pista55)
2012. jún. 23. 15:00
akkor megkell várni,hogy kiengedjen,mert sok helyen azt olvastam,hogy nem kell,csak bele a salátalébe?
8. pista55 (válaszként erre: 7. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 14:58
Meg kell pucolni mint mikor salátát csinálsz. Nem lesz semmi baja. Mikor megcsinálod salátának, előtte úgyis lesózod. Ugyanolyan mint frissen.
7. sztolyka
2012. jún. 23. 14:54
meg kell pucolni a fagyasztáshoz?nem lesz rossz íze mikor kiveszem a fagyiból és löttyedt?
6. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 3. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 14:47
fagyszd le
5. pista55 (válaszként erre: 1. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 14:45
Gyaluld le salátának és fagyaszd le ha van rá lehetőséged! Télen előveszed és olyan mint a friss.
4. a14deb9047
2012. jún. 23. 14:45
Kovászos uborka, uborka saláta, rántott uborka,
szeletelve a fagyasztóba, és enni nyersen!
Van uborka leves is, de azt nem ismerem.
3. sztolyka (válaszként erre: 2. - C69ff6d3e9)
2012. jún. 23. 14:42
két ládával van.
2. c69ff6d3e9
2012. jún. 23. 14:40
uborkasalátát:))
1. sztolyka
2012. jún. 23. 14:39
Rengeteg kígyóuborkát kaptam, mit készítsek belőle, vagy télire?
További ajánlott fórumok:
- Milyen sütit készítsek most?
- Hogyan készítsek a saját lábamról láblenyomatot?
- Milyen babatermékeket készítsek, amit a kismamák/anyukák megvásárolnának interneten keresztül?
- Hogyan készítsek hurkát házilag?
- Kaptam két kiló szarvascombot, mit készítsek belőle?
- Rengeteg kígyóuborkát és hegyes erős paprikát kaptam! Mihez kezdjek vele? El lehet tenni valamilyen módon későbbre?