Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rengeteg kígyóuborkát kaptam, mit készítsek belőle, vagy télire? fórum

Rengeteg kígyóuborkát kaptam, mit készítsek belőle, vagy télire? (tudásbázis)


2012. jún. 23. 19:59
Legyalulva üvegbe tenni és savanyúsághoz való lével leönteni. Tartósítóval télire jó.
26. pista55 (válaszként erre: 24. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 19:38
Én nem vagyok már mai fiatal.:))
25. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 24. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 17:59
hiába, ezek a mai fiatal 40-esek:)
24. sztolyka (válaszként erre: 23. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 17:43
inkább nem!most olvasom miket írtatok!ezek a mai fiatalok!!!!!!
23. sztolyka (válaszként erre: 13. - Pista55)
2012. jún. 23. 17:41
ok!
22. pista55 (válaszként erre: 21. - Hmv.)
2012. jún. 23. 17:13
Én hámozva szeretem, de ízlés dolga.
21. Hmv. (válaszként erre: 1. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 17:07

A kígyóuborkát nem kell meghámozni az ubisalátához!


Javaslom még, hogy készíts vegyes savanyúságot káposztából, hagymával, paprikával, uborkával vegyesen, akkor télire eláll télire is. Abba teheted hámozás nélkül, de minden esetben alaposan meg kell mosni a héját.

20. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 19. - Pista55)
2012. jún. 23. 16:42
na igen:D
19. pista55 (válaszként erre: 18. - C69ff6d3e9)
2012. jún. 23. 16:41
Esetleg ha nagyon sok az uborka, lehet elajándékozni a barátnőknek belőle.:)))
18. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 17. - Pista55)
2012. jún. 23. 16:39
persze, hisz az ubi szereti a sötét, nedves helyeket, és ettől a tulaja is jól érzi magát:XD
17. pista55 (válaszként erre: 16. - C69ff6d3e9)
2012. jún. 23. 16:36
Így ezt nem tudtam, de amire én gondoltam ott más érzi jól magát az ubitól.:)))
16. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 15. - Pista55)
2012. jún. 23. 16:34
igen, nedves sötét helyen jól érzi magát az ubi :DDD
15. pista55 (válaszként erre: 14. - C69ff6d3e9)
2012. jún. 23. 16:33
Te biztosan már tudod is.:)))
14. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 13. - Pista55)
2012. jún. 23. 16:28
:DDD igen :)
2012. jún. 23. 16:26
Még tudnék ötletet adni mire lehetne használni az uborkát, de inkább azt nem írom le. Ha érdekel priviben megírom.:DDD
12. sztolyka (válaszként erre: 11. - Pista55)
2012. jún. 23. 15:04
igenköszi!
11. pista55 (válaszként erre: 9. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 15:04
A friss uborkát is úgy szoktátok biztosan ti is, hogy lesózzátok és kinyomjátok a levét.
10. pista55 (válaszként erre: 9. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 15:02
Szerintem igen. A feleségem szokta csinálni, de biztosan lesózza előtte.
9. sztolyka (válaszként erre: 8. - Pista55)
2012. jún. 23. 15:00
akkor megkell várni,hogy kiengedjen,mert sok helyen azt olvastam,hogy nem kell,csak bele a salátalébe?
8. pista55 (válaszként erre: 7. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 14:58
Meg kell pucolni mint mikor salátát csinálsz. Nem lesz semmi baja. Mikor megcsinálod salátának, előtte úgyis lesózod. Ugyanolyan mint frissen.
2012. jún. 23. 14:54
meg kell pucolni a fagyasztáshoz?nem lesz rossz íze mikor kiveszem a fagyiból és löttyedt?
6. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 3. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 14:47
fagyszd le
5. pista55 (válaszként erre: 1. - Sztolyka)
2012. jún. 23. 14:45
Gyaluld le salátának és fagyaszd le ha van rá lehetőséged! Télen előveszed és olyan mint a friss.
2012. jún. 23. 14:45

Kovászos uborka, uborka saláta, rántott uborka,

szeletelve a fagyasztóba, és enni nyersen!

Van uborka leves is, de azt nem ismerem.

3. sztolyka (válaszként erre: 2. - C69ff6d3e9)
2012. jún. 23. 14:42
két ládával van.
2012. jún. 23. 14:40
uborkasalátát:))
2012. jún. 23. 14:39
Rengeteg kígyóuborkát kaptam, mit készítsek belőle, vagy télire?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook