Bátyámnak volt izomszakadása valahol a mellizom mellett. Fogalmam sincs a pontos nevének, de ő is azt hitte először, hogy valami bordatörés, vagy ilyesmi. Foci közben szedte össze. Nézesd meg háziorvossal a biztonság kedvéért, ha nem múlik el pár nap alatt.
A rekeszizmodat nagyjából akkor tudod behatárolni hogy hová esik ,amikor nagy hányásos napon vagy túl..rá másnap vagy harmadnap érzed bennt keresztben a tulajdonképpeni izomlázat amit az extrém munka okozott..Különben nem valószínű ,hogy érezd.Inkább a másik kettőt..szerintem..
Hétvégén észrevettem, hogyha hason fekszek, akkor fáj bal oldalt a rekeszizmom, úgy szúr, mint amikor túlzásba viszem a futást, és benn reked a levegő. Nem vettem róla tudomást, azt hittem, hogy rosszul mozdultam. Ma reggeltől viszont fájnak a bordáim közti izmok. Tényleg olyan, mintha izomlázam lenne a rekeszizmomban elöl az összes bordámnál és a bordáim alatt. Illetve ma is észrevettem masszázs közben, hogy végig fájt bal oldalt a rekeszizmom az egy óra hossza alatt, amíg a hasamon feküdtem. Mi lehet ez?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.