Régebben úgy gondoltam, sőt hittem benne, hogy egy igaz... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mennyi ideje vagytok házasok? Mert ha legalább 30 vagy 40, akkor hiszek neked.
Egyébként a másik felet is meg kellene kérdezni...
Én is fórumindítóval értek egyet. Az "örök" túl hosszú idő, örök szerelem nem létezik, max. a beteljesületlennél.
Nem csak a mesékben létezik. A férjemmel az első pillanattól tudva tudtuk, hogy összetartozunk. Nem küzdöttünk semmit a kapcsolatért, mert csak létrejött és tart azóta is.
Inkább szerencse kell, hogy találkozz pontosan azzal az emberrel, aki a tiéd.
Én a férjemben sem a 16 év alatt! Egyszer sem!
Hiszek az örök szerelemben, csak találkozni kell a lelki társsal! 🥰
Szerintem is csak a mesékben létezik az örök szerelem...
Én Fi. véleményén vagyok.
a kutyusomban még sosem csalódtam..:-DD
Én nem szűntem meg hinni benne és nem is fogok! Hiszem, hogy a boldog házasságom az életünk végéig, és még azon is túl fog tartani!
Nem küzdünk, élvezzük! Élvezzük, hogy együtt lehetünk!
Csak ugye nem kell megállapodni a jóval! Vagy amit szoktam még olvasni, “a másik se különb” , “ legalább nem ver meg”, “ nekem ennyi jár” , meg egyébb nyalánkságok!
Mindenkinek van hibája, nekünk is van, néha itt is van morgás, duzzogás, úgy havonta egyszer! 🙃azokon a napokon kicsit érzékenyebb vagyok. 😅
Létezik. Apai nagy szüleim igaz szerelemben éltek.
De az igaz szerelemért nem kell keményen küzdeni. A lényeg, a természetszerű egymásra hangolódás.
További ajánlott fórumok:
- Találd ki mire gondoltam!
- Arra gondoltam, hogy kipróbálom azt, hogy 6 napig nem alszom, szerintetek? (2009.12.28.-a estétől 2010 jan .4-ig.)
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)
- Úgy gondoltam hogy műfenyőt veszek, nagyon szépek vannak,...
- Eddig nem hittem benne, ma mégis úgy gondolom, létezik a természetfeletti
- Régebben láttam egy videót, amiben Tom Beck is benne volt. Nem tudjátok véletlenül a címét?