Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Refluxom van, mit tegyek? fórum

Refluxom van, mit tegyek? (beszélgetés)

15. loch ness (válaszként erre: 13. - Birebora)
dec. 1. 20:18
Úgy, ahogy leírtam.
14. Regin_a (válaszként erre: 12. - Loch ness)
dec. 1. 19:20

"Reflux is lehet a háttérben"

[link]

13. birebora (válaszként erre: 12. - Loch ness)
dec. 1. 16:46
Már, hogy hasonlitanának?
12. loch ness (válaszként erre: 4. - Enissa)
dec. 1. 15:28
A reflux tünetei nagyon hasonlítanak a megfázáséra: hurutos köhögés, orrváladék stb. Viszont ha az orrváladék sárga, az tényleg nem reflux, hanem valamilyen betegség, jó esetben csak megfázás. Úgyhogy a fórumindító tényleg jó, ha orvoshoz fordul.
11. Myra
dec. 1. 12:06
Van a facebookon dr Paudel Klára csoportja, ott ingyenes előadások is vannak, hogy természetes úton hogyan tudsz segíteni magadon.
dec. 1. 11:57

A fórum címe arra utal, hogy te magad szeretnél tenni.

A kérdésre az én válaszomat itt találod: [link]

9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Andi6020)
dec. 1. 11:46
És egy valamire való orvos pirulák helyett mutat technikákat amivel magadon segíthetsz.
8. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 1. 11:43

Tapasztalatból mondom, keress olyan gasztrós orvost, aki nem a PPI gyógyszerekre szoktat rá.

3x40 mg Quamatellel kezdtem, amit folyamatosan csökkentettem, ITOPRIDE SUPREMEX tablettával kombinálva, pár hónapig. Ma már semmi nem kell. De ez az én esetem.

Ma már egy valamirevaló gasztrós orvos nem nyúl PPI gyógyszerhez.

dec. 1. 01:08
mindenfele betegsegrol otezer imformaciot talalsz a neten ahogy teraz is ajanlotta ezt elottem.roviden bizonyos etelek fogasztasa okozza.
6. Teráz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 15:14

Közel kétszáz fórum van már erről .

Olvasgasd el , biztosan találsz számodra megfelelő megoldást amíg nem jutsz el az orvoshoz .

5. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 11:38
A sárga folyadék nem refluxtól van.
4. Enissa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 11:38

A takonykórt, felnőtt csak nem keveri össze a reflux betegséggel.

Ehhez nem kell orvosnak sem lenni.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
nov. 30. 11:22

A Salvus vizet ittam, azért ismertettem hogy csak vizet és Salvus vizet ittam, magyarul se szénsavas se cukros üdítőt nem :)

Igen, nem keverem össze, csak szimplán érdekelt hogy vajon a torokfájásom elhúzódása inkább refluxtól vagy a megfázástól van

2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 10:40

Komolyan nem értelek, írod "ittam Salvus vizet de nekem az csak ront."

Majd írod "Sok folyadékot fogyasztok: víz- Salvus víz kizárólag."

Ha ront, miért iszod? Mi a logika benne?

A megfázást ne keverd össze a refluxal!

nov. 30. 10:18

Sziasztok!

Fél éve voltam gasztroenterológusnál, ahol refluxot állapítottak meg, Emozult írtak fel.

5 napja kezdődött hogy éjszaka elkezdett fájni a torkom, másnap már éreztem hogy jön fel a sav, be is vettem egy Emozult, de nem segített. Hajnalban arra keltem, hogy savat hánytam 3x, kis mennyiségben. Égett a torkom, meg a gyomrom, ittam Salvus vizet de nekem az csak ront. Utána 1 napig minden jó volt amikor Quamatelt szedtem napi 2X 20mg. Nos újra fájt a torkom de azóta nagyon folyik az orrom, sárga váladék ürül, köhögök de úgy hogy érzem szakad fel a váladék, és picit fájnak a lábaim anélkül hogy bármi megerőltetőt csináltam volna ugyanis 5 napja itthon fekszem (napközben járkálok kicsit, hogy ne hagyjam el magam)

Hétfőn tervezek elmenni orvoshoz, hogy elmondjam a panaszaim és ha kell, írjon fel új gyógyszert megvizsgálásra után.

Szerintetek a sárga orrfolyás, köhögés ez is a reflux miatt lenne, vagy beteg vagyok és annak a tünetei ezek? Valakivel fordult elő hasonló?

Sok folyadékot fogyasztok: víz- Salvus víz kizárólag.

A segítő válaszokat nagyon köszönöm!

20/N

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook