Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Refluxom van, mit tegyek? fórum

Refluxom van, mit tegyek? (beszélgetés)

5. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:38
A sárga folyadék nem refluxtól van.
4. Enissa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:38

A takonykórt, felnőtt csak nem keveri össze a reflux betegséggel.

Ehhez nem kell orvosnak sem lenni.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
ma 11:22

A Salvus vizet ittam, azért ismertettem hogy csak vizet és Salvus vizet ittam, magyarul se szénsavas se cukros üdítőt nem :)

Igen, nem keverem össze, csak szimplán érdekelt hogy vajon a torokfájásom elhúzódása inkább refluxtól vagy a megfázástól van

2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:40

Komolyan nem értelek, írod "ittam Salvus vizet de nekem az csak ront."

Majd írod "Sok folyadékot fogyasztok: víz- Salvus víz kizárólag."

Ha ront, miért iszod? Mi a logika benne?

A megfázást ne keverd össze a refluxal!

Sziasztok!

Fél éve voltam gasztroenterológusnál, ahol refluxot állapítottak meg, Emozult írtak fel.

5 napja kezdődött hogy éjszaka elkezdett fájni a torkom, másnap már éreztem hogy jön fel a sav, be is vettem egy Emozult, de nem segített. Hajnalban arra keltem, hogy savat hánytam 3x, kis mennyiségben. Égett a torkom, meg a gyomrom, ittam Salvus vizet de nekem az csak ront. Utána 1 napig minden jó volt amikor Quamatelt szedtem napi 2X 20mg. Nos újra fájt a torkom de azóta nagyon folyik az orrom, sárga váladék ürül, köhögök de úgy hogy érzem szakad fel a váladék, és picit fájnak a lábaim anélkül hogy bármi megerőltetőt csináltam volna ugyanis 5 napja itthon fekszem (napközben járkálok kicsit, hogy ne hagyjam el magam)

Hétfőn tervezek elmenni orvoshoz, hogy elmondjam a panaszaim és ha kell, írjon fel új gyógyszert megvizsgálásra után.

Szerintetek a sárga orrfolyás, köhögés ez is a reflux miatt lenne, vagy beteg vagyok és annak a tünetei ezek? Valakivel fordult elő hasonló?

Sok folyadékot fogyasztok: víz- Salvus víz kizárólag.

A segítő válaszokat nagyon köszönöm!

20/N

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook