Refluxom van, mit tegyek? (beszélgetés)
A takonykórt, felnőtt csak nem keveri össze a reflux betegséggel.
Ehhez nem kell orvosnak sem lenni.
A Salvus vizet ittam, azért ismertettem hogy csak vizet és Salvus vizet ittam, magyarul se szénsavas se cukros üdítőt nem :)
Igen, nem keverem össze, csak szimplán érdekelt hogy vajon a torokfájásom elhúzódása inkább refluxtól vagy a megfázástól van
Komolyan nem értelek, írod "ittam Salvus vizet de nekem az csak ront."
Majd írod "Sok folyadékot fogyasztok: víz- Salvus víz kizárólag."
Ha ront, miért iszod? Mi a logika benne?
A megfázást ne keverd össze a refluxal!
Sziasztok!
Fél éve voltam gasztroenterológusnál, ahol refluxot állapítottak meg, Emozult írtak fel.
5 napja kezdődött hogy éjszaka elkezdett fájni a torkom, másnap már éreztem hogy jön fel a sav, be is vettem egy Emozult, de nem segített. Hajnalban arra keltem, hogy savat hánytam 3x, kis mennyiségben. Égett a torkom, meg a gyomrom, ittam Salvus vizet de nekem az csak ront. Utána 1 napig minden jó volt amikor Quamatelt szedtem napi 2X 20mg. Nos újra fájt a torkom de azóta nagyon folyik az orrom, sárga váladék ürül, köhögök de úgy hogy érzem szakad fel a váladék, és picit fájnak a lábaim anélkül hogy bármi megerőltetőt csináltam volna ugyanis 5 napja itthon fekszem (napközben járkálok kicsit, hogy ne hagyjam el magam)
Hétfőn tervezek elmenni orvoshoz, hogy elmondjam a panaszaim és ha kell, írjon fel új gyógyszert megvizsgálásra után.
Szerintetek a sárga orrfolyás, köhögés ez is a reflux miatt lenne, vagy beteg vagyok és annak a tünetei ezek? Valakivel fordult elő hasonló?
Sok folyadékot fogyasztok: víz- Salvus víz kizárólag.
A segítő válaszokat nagyon köszönöm!
20/N
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Megcsaltak most mit tegyek?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Elvileg refluxom van, de a gyógyszer nem segít, lehet más miatt jön fel a savam?