Reborn babák....(nem tudom pontosan a nevüket) (beszélgetés)
A félreélrtés elkerülése végett: igen a fordítás valóban ezt jelenti, azonban, ezeket úgy emlegeti itt Magyaroszágon is, hogy reálbornok, nem rebornok, és azért reálborn, mert egy valódi megszületett baba mintája alapján ( -aki a mai napig éli világát és köszöni szépen de nagyon jó is van - ) árulják a műanyag mását. Úgy képzeld el, hogy olyan szép bab volt, pl. mondjuk Evon Nather nevű baba, hogy lemásolták és így lett Juliet babaszetként készítők számára értékesítve.
Hogy lásd nem a levegőbe beszélek itt a link:
érdekes, jó néhány ilyen magyar facebook csoport létezik és ott senki nem így értelmezi, hogy újraszületett babák! Ezt annó vagy 20 éve így nevezték el, de sokkal nagyobb azon emberek tábora, akik dísztárgyként tekintenek rá és nem "terápiás eszközként".
Vannak Kit-ek, azaz babaszettek, ahol lehet válogatni a babák között majd ha megvan a kedvelt pofi, a munkát ki lehet adni egy neves vagy kevésbé népszerű/gyakorlott készítőnek. Függ attól, kinek mennyi pénze van rá...
Van aki hobbiból fog bele egy ilyen vinil babaszett festéséhez. tegyem hozzá eléggé költséges hobbi.
Az.
De a babák,mint remekmű,mint az élőhöz hasonló kis csöppségek,na úgy nézve édesek :)
na jó félre tettem..beraktam a fiókba. :)
csak furi,mert én erről még nem hallottam,és kicsit hátborzongató.
Akkor viszont nagyon szép hobbi:)az alapot meg lapoztuk is::)))
Téyleg élethűek,és szépek)
Hobbiként indította a fórumot.Nem hiszem,hogy a beteges vonulatát akarta feszegetni.
A babák gyönyörűek,kézimunka.
A másik részét meg tegyük félre...:)
Morbid nagyon.
A hobbi rendben van.
Keresőbe írd be: Reborn Baby.
Szilikonból készülés élethű.
Van felnőtteknek is , de azok férfiaknak készülnek és nőket formáznak meg :)
Most néztem utána.
ÉN csak gondoltam,lehet ,hogy tökre nem erről van szó.../remélem../Csak láttam egy filmet erről valamelyik tudományos csatornán,hogy mekkora divat ez a fajta "túlélés"/túléltetés...?/
De mégegyszer nem tudom mi az a reborn baba?!De már Qvára érdekel!!Valaki??
Olyan is van?????
Ez borzasztó.
Szerintem ez nem,inkább az igazi élő babákat babásítja meg :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire érkezett pontosan a Bébid?:)
- Mit jelent pontosan az MLM munka?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Ki mit tud a barátcserje kapszuláról?Mire jó pontosan?Mik a tapasztalatok?
- Tudja valaki, hogy a GYES-nek a 8 órás munka melletti megszüntetése pontosan milyen hatállyal lesz bevezetve?
- Mit jelent pontosan a babakocsiknál a "Travelling Systemre felkészítve" kifejezés?