Rátok milyen hatással volt az első nagy szerelem? (beszélgetés)
Most hogy vén fejjel összeszedtem életem "papírjait" került elő az első szerelmem levele/is/
Lehettem vagy 14éves vagy fiatalabb
Azt irja a leány "van irva a bélyeg alatt is"
és volt egy szivecske rajzolva oda :)
De később ezekre lehetett lassúzni amikor a magnó varázsszeme is túl sokat világított, ha még tudja valaki mi az a varázsszem :)
Még mindig hatással van, szép volt...
az első mozi, ami alatt végig fogta a kezem...
ártatlan és mai napig jelen vagyunk valahol egymás életében. Persze nem minden napos, de a közösségi oldalon követjük egymás életét, néha beszélünk.
Sosem felejtem el.
Elso csalodasom a "gyengebbnemben".
Egy sem megbizhato.
Még mai is hatással van.
Eltelt 25 év.
Kedves és szép emlék.
Hát kábé olyan érzés hogy így otthagyod érte az iskolát, a munkahelyedet, a családodat, a hülye barátokat, és így konkrétan mindent. Nagyon veszélyes tud lenni. Ha az ember csak a szívében él, elkezdi nem érdekelni ez a világ. Rájön hogy amit kínálnak neki, az semmi ahhoz képest, amit ő belül átél. Vajon mért ellenséges a civilizáció a valódi érzésekkel szemben? Mért nyomatják nekünk nap mint nap a lélekölő zenéket, filmeket?
Hogy esély ne legyen ezeknek az érzelmeknek a kialakulására. Zombik kellenek, akik mindenféle butaságokkal foglalkoznak a szeretet/szerelem helyett, az ő elgondolásaik szerint.
A szeretet/szerelem függetlenné tesz, és ebből ők nem tudnak profitálni, mert csak egy gondolati-érzelmi rabszolgából tudják fenntartani magukat.
Először a gondolatot, majd az érzelmeket torzítják el. Nagyon ügyes, észrevétlen technikáik vannak. Csak kell hozzá egy mobiltelefon, meg mondjuk egy tévé, és kell egy hülye barom, birka, aki rákapcsol a hülyeségekre. Innen indul az agymosás, szívmosás...
Meghatározó,meg nem ismételhető élmény.
Sosem tagadnám meg,bár rá sok évre /kb20/ történtek nem szép dolgok,akkor is mindig jó érzéssel gondolok rá.
Sajnos nemrég halt meg.
Jó volt,szép volt,köszönöm, ennyi!
A mai napig jóban vagyunk(a szüleivel is)
PPár éve,próbálkozott,de én nem akartam próbálkozni...
húúú...nagyon régen volt...de azt tudom, hogy kiesett egy pár hét..nem ettem, nem aludtam, nem tudtam mit csinálok...
szédelegtem....de, megérte..
Csodálatos, még most is, ha rá gondolok, olyan szép érzések jönnek ki belőlem, pedig szeretem a férjem, de az más volt :)
Ahogy a fiúknak az első nő, életük végéig meghatározó élmény, úgy nekünk nőknek az első szerelem is az :)