Rajtatok hogyan jelentkezik az, hogy "fáztok" ebben a hidegben? (beszélgetés)
Azt hiszem ma nem fáztatok mert 38 fok is volt.
DE ha fázom akkor az orrom és kezem,lábam olyan mintha korcsolyapályán sétáltam volna...............
Köszi, rendes vagy :-))
Hogy fűtsek jobban a panelban? Sajna nem én irányítom a fűtést, pedig jó lenne. Ha tudnám irányítani akkor legalább 30 fokot csinálnék.
Nem értem.akkor miért nem fűtesz jobban?
Nálunk 24-25 fok van és izzadunk :)
tetszik ez a hozzászólás .
bár én inkább a barátnőmmel bújok össze :D
ez nagyon szörnyű lehetett, de a legrosszabb ilyenkor, ha langyos, ez még talán a jobbik, de van aki meleg vízbe nyúl, hát ezt nem szabad!!!!
Gyorsan hideg vízbe, lehetőleg a leghidegebbe, mert a hideg kéz, láb, stb érfalai össze vannak szűkűlve és a meleg nem hogy kinyitná, hanem a sokk hatására még jobban összeszűkíti és még le is fagyhat ennyire hidegben.
Dettó. Idehaza két nadrágban vagyok és két zokniban mégis fázok. Van hogy egész nap a melegítőpárnán ülök.
Utcán három gatya, sapka, sál, kesztyű, béléses csizma és mégis vacogok.
A kezemen az ujjak fáznak először, ha kesztyűs, ha nem. A legkisebb fázik legelőször, s így tovább.
Aztán a lábam ujjai ugyanígy, majd az arcom. Közben remegek mint állat :D
Miért rajtad hogyan jelentkezik?
Egyszer hazafelé sétálva annyira átfagytam, hogy nem bírtam tovább menni. Anyukám jött értem autóval és belerakott a langyos vízbe. Olyan érzés volt, mintha leforráztak volna...és égett nagyon.
Nekem elsőként elkékülnek a körmeim:) Majd a fülem fázik és az orrom. Utána pedig a combom. A kabátom vastag, és a cipőm is bélelt:) A kesztyű meg nem ér sokat (le kell venni orrfújáskor, stb.:) )
De eddig is kibírtuk, ezentúl is ki fogjuk!
húúú nekem semmi extra ....
pl ma a barátnőmmel vártam a buszunkra, kb 25-30 percet áltunk a buszmegben .... és olyan 5 perc után már kezdtem vacogni, a 10-ik percben már lefagyott a lában, a 15-ik perctől a szám széle kezdett kékes-lila lenni xD .... és persze eközben toporzékoltam XD
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?