Prison Break - A szökés rajongók! (beszélgetős fórum)
Sziasztok, ha vki esetleg még idetéved: most fejeztem be a sorozatot és lenne egy kérdésem.
A legvégén Sara, hog ytudta otthgyni Michaelt csak úgy? Annyit nem kellett győzködni. A baba miatt és azért mert Michael ezt akarta?
Mert eredetibe a bef. rész az volt, amit tegnap láttunk.
Aztán akarták a női börtönös "Grecser" szökése 16899részen át, de erre nem voltak vevők, így maradt a 2 rész, amit köv. pénteken nézhetsz meg 2 részben:D
de ezt a börtönös részt amikor a Sara van börötnben azt nem is játszották le.
azt játszák jövö hétem de miért azt nem tudom.
Erre írtam,hogy ez az évad egy kicsit erőltetett volt.Sarah-ról is azt hittük,hogy meghalt az előző évadban,aztán kiderült,hogy mégsem.
Viszont,ha ők tudják,hogy Michael nem halt meg,és ezért nem keseregnek,akkor meg minek mennek ki a sírjához?!
CSak ez az egész egy zagyva vég... Mert pl. az anyját is a Tábornok mentette meg az agydaganattól, azzal a hiper-szuper műtéttel...
Másrészt, az-az áramerősség tuti nem vághatta volna agyon.
3. Egy ilyen hiper-szuper, tévedhetetlen zseninek nincs annyi esze, hogy ne kézzel fogja meg a vezetékeket????
..meg ugye nyitva maradt eredetibe az utolsó rész.. (..mert Rád van bízva, hogy elhiszed-e a halálát v. nem... ott van, hogy akár boldogan is élhetnek valahol... Mondjuk Ő lesz a cég vezetője, jó dolgokra használja fel a ketyerét)
A köv. pénteki rész meg a bef. rész után íródott! Kérdezem én: minek?
Másrészt miért az az ember "dobja" fel Sarah-t aki megmentette őket eredetileg????
Meg, ha minden alól felmentést kaptak, akkor hogyan ítélhetik el a nyanya("Krisztina") meggyilkolásáért????
"kiújult neki az agydaganata" vagy hogy mondják ezt. Tudta, hogy ígyis úgyis meg fog halni, így feláldozta magát Saraért. Sara csak úgy tudott kiszökni a börtönből, ha áramszünet keletkezik, ezt pedig egy zárlattal oldották meg, melynek kapcsán Scofielden ment át az áram.
És nem lesz több része tudomásom szerint.
De sztem jó záró rész volt.
áhhh,mondom,h alig lkáttam néha-néha belőle pár részt:-((
hol ezé,hol azé:-)))
Akartak... mármint újabb évadot, csak a női börtönről.. ott "Glecsen" lett volna a főszereplő, és Ő csinált volna valami hasonló szökést mint annak idején a fiúk..., hogy ebből lesz-e valami még nem tudják, de tervezik..
Mondjuk engem nem nagyon érdekelne:)))
Én nem bánnám, de ugye nem lesz 5. évad, mert a nézettségi színt 22%-al csökkent az 1-2-3. évadhoz képest. A forgatókönyvírók azt mondták, hogy még vagy 2 évadra lett volna ötletük, de nem kértek belőle..
Gondolom a vége azért olyan kusza, mert arra számítanak az írók, hogy hátha..
..mert ugye ez a sorozat tartogatott mindig bőven meglepiket:D