Premenstruációs tünetek (beszélgetés)
Ezeket a keszitmenyeket hol lehet beszerezni?Kulfoldon elek igy a haziorvoshoz nem tudok elmenni,vagyis orvoshoz tudok,no majd utana jarok.Min. egy vervetelre jo lenne.
De a tesom barmit ki tud nekem kuldeni postan,csak tudjam hol lehet beszerezni.Gyogyszert csak a legvegso esetben szeretnek szedni.
Nagyon szepen koszonom a tanacsokat!
Mindennek utana fogok nezni,amiket leirtatok.
Pajzsmirigy alulmukodes?Miert?Annak nem allando tunetei vannak?Nekem ahogy megjon,mar allok is vissza a normalis kerekvagasba.Sokat jarok pisilni,igy kimegy a viz.1-2 nap utan ramjonnek a ruhaim,es megnyugszok.
Amugy sajnos a baba se jon ossze,mint oly sokaknal,akar itt a hoxan is.Ez is lehet a pajzsmirigy miatt?
Vizsgalgattak mar jobra-balra,tul vagyunk 3 inszemen,ami 2 eve volt,de abba hagytuk a probalkozast,mert sem anyagilag sem lelkileg nem birtuk.Most varunk( a csodara).Ha osszeszedtuk magunkat lehet ujra belevagunk.
Kutakodok egész nap, mert a pajzsmirigy bajom miatt egyre vacakabbul érzem magamat. Ezt találtam, ami jó lehet a problémádra, nagyon ígéretes, és csupa hasznos gyógynövényekből áll. :)
Mensesyl csepp
Próbáld ki a Mastodynon cseppeket, ami egy homeopátiás készítmény, nagyon jókat írnak róla.
Homeopátiás készítmény: Agnus castus D1, Caulophyllum thalictroides D4, Cyclamen europaeum D4, Strychnos ignatii (Ignatia) D6, Iris versicolor D2, Lilium tigrinum D3
A szervezet öngyógyító törekvésének serkentése: A prolaktin szintet csökkenti, megszünteti a gonadotropin-szekréció zavarát, normalizálja a menstruációs működést és fiziológiás oestrogen/progesteron arányt eredményez, megszünteti a prolaktinnak az emlőmirigyre kifejtett proliferatív hatását. Menstruációs zavarok és/vagy meddőség, corpus luteum elégtelenség, praemenstruatiós syndroma: mastodynia, ödéma-képződés, fejfájás, székrekedés, pszichés labilitás, fibrocystás mastopathia.
Szia!
A tüneteid nagyon hasonlítanak a pajzsmirigy alulműködés tüneteire. Nézzél be a pajzsmirigy-alulműködés fórumra, hátha magadra ismersz a leírtakból. Saját tapasztalatból tanácsolom Neked, hogy menj el a háziorvoshoz, és kérj beutalót teljes labor vizsgálatra, beleértve a pajzsmirigy működését is! Ne halogasd, menj el mielőbb, mert ha te is ettől a nyavalyától szenvedsz, ez sajnos csak egyre rosszabb lesz...
Gyógynövény boltban kapható:Menstruációs panaszokat enyhító teakeverék (napi 2 csésze).Vagy gyógyszertárban kapható Premens tabletta (vény nélkül,gyógynövény alapú),ez utóbbi 2-3 hónap,mire kifejti hatását,de sokkal jobb lesz.
Van,akinek bejön a MagneB6,nekem nem segített.
De nem vagyunk egyformák.
Azert fura,mert regebben nem volt semmi ilyen jellegu problemam.Az utobbi kb 2 evben kezdodott,es csak erosodik.
Biztam benne,hogy van ra valami bogyo,vitamin vagy valami hazipraktika amivel kordaban tarthato.
Tanacsokat szeretnek kerni.Az utobbi idoben nagyon megvisel a menstruaciom,meg az elotte levo idoszak.Eros hangulat ingadozasaim vannak,hizok,vizesedek,felpuffad a hasam.Kb a ciklusom 16-18. napjatol indul a dolog es amig meg nem jon addig kinlodok vele.Nagyon megvisel,mert ebben a ket hetben nem vagyok onmagam.Kenyelmetlenek a ruhaim,veszekszek a parommal,sirok,depis vagyok.Elmultam mar 30,es meg nincs gyerekunk.Van,hogy 25-26-28 napra jon meg.
Akinek vannak hasonlo tapasztalatai,legyszi irjon!
Mit lehet ez ellen tenni?
További ajánlott fórumok:
- Tej allergia: receptek, tünetek, megoldások
- Terhességi tünetek pszichésen?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Lehetséges, hogy egy autista gyermeken csak az óvodában jelentkeznek a tünetek?
- Fogamzásgátló abbahagyása utáni tünetek
- Megörjit a premenstruációs időszak mit tegyek ellene?