Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Szia!
Gratulálok és boldog babavárást!
Szió!
Nem próbálsz meg egy tesztet,hm?
oké lezárva! :)
sok sikert neked is és mindenkinek aki nagyon nagyon várja az a fránya pozitív tesztet :)
Ez az utolsó hozzászólásom a témához, legalábbis remélem, hogy nem kell többet írnom.
Tehát: Gratulálok természetesen én is a pozitív teszthez, de le szeretném szögezni, hogy egyáltalán nem voltam meggondolatlan, továbbra is fent tartom, amit eddig írtam. És egyáltalán nem érzem úgy, hogy hibáztam volna.
Ezennel le is zárom a vitát Hoxára való tekintettel.
Így igaz.
Nincs értelme vitatkozni, mindenkivel előfordult már biztos hogy rosszúl reagált, mert pont olyan napja van. Ki tudja mi van mindig a háttérben, lehet ha ma kapok én is olyan hírt mint pár napja akkor engem is másképpen érint a dolog.
Nem kell gyűlöletet szítani sem táplálni mert az csak árt nekünk is.
Mindenkinek mielőbbi babásodát.
Szerettem volna lezárni a vitát, és egymás szidását, ezt írtam meg hoxának, aki ahogy jónak látta cselekedett.
Kérném hogy a továbbiakban ne beszéljünk erről! Nagyon szépen kérném!
szia! hagyjátok őket is már!
szerintem ők is rájöttek már,hogy kicsit meggondolatlanul reagáltak.
Sajnos az élet teremt ílyen helyzeteket,de ha később belátjuk hogy hibáztunk,az rendben van!
Sok sikert minden pozi tesztre vágyónak!!!
eZ MÁR MINDJÁRT SZEBBEN HANGZIK!
neked is nemsokára pozitív lesz!
Köszönöm Kedves Hoxa a segítséget!
Sylke gratulálunk a pozitív teszthez! Sok sikert az UH-hoz!
Reméljük lassan nekünk is jön a két csíkos :)
Sziasztok:))) Ismét csatlakozom:)) elég régóta nem írtam....de most megtörtént a CSODA :))) Babát várok!!! 5hét:) holnap megyek első UH vizsgálatra :)
Mindenkinek ekkora örömöt kívánok! És tényleg hinni kell a csodákban!!!!!
Tegnap olyan mindjártmegjön érzésem volt,de hál Istennek semmi vérzés.
Ti éreztetek ilyet? Amúgy egyéb jel nincs így 11 naposan...
Nálatok mi a helyzet??
Sziasztok. Csatlakozhatnék a csoporthoz?
Tavaly nyár óta probálkozunk a babával, PCOS-em van inzulinrezisztenciával. Metformin XR 750-et szedek és az endodokim javaslatára barátcserjéztem. Ebben a hónapban kezdtem el a hőmérőzést, a 23-dik ciklus napon leesett a hőm, és most már a 14-dik napja fent van. Van valami folyásom, ami foltot hagy az alsóneműn. Terhességi tesztet nem merek még csinálni, mert annyiszor pofára estem már:(
Sajnálom! :(
Olyan gáz, hogy ennyit kell szenvednünk!
Jaj nagyon sajnálom. :(
Mi történt? Persze csak akkor meséld el, ha szeretnéd.
Sziasztok Lányok!
Korábban voltam már ebben a fórumban, de aztán babás lettem. Most "sajnos" megint a pozitív tesztre várók táborába tartozom. Nem tudom a "régiek" közül hányan vagytok még. Csatlakozhatom újra?
Igazából nem tudom miért nem jelent be,rákérdeztem többször is,h esetleg a munkámmal van baj,vagy más miatt,mondja meg őszintén.
de csak zavarodottan mormolt valamit a bajusza alatt.pedig tudja jól,hogy pénzbe "nem kerülnék neki"mert 2 v.3 év támogatást kap utánam,ha felvesz.Lehet azért mert a másik két kollégám,rendesen be van jelentve?
Szia!
Nem tudom milyen viszonyban állsz a főnökkel..de...ha eddig nem voltál bejelentve...ezután szerinted befog?Nem egyszerűbb neki olyat alkalmazni, akit nem kell?Én úgy tudom, 1 évnek kell lennie, de lehet már változott a szabály..ha munkahelyről mész babázni, először tgyás, gyed majd gyes jár.Ha nem vagy bejelentve, és úgy mész el babára, akkor alanyi jogon csak gyest kapsz.Remélem jól tudom.
Én személy szerint nem mondanám el neki ennyire előre, csak ha már ott tartasz, a saját érdekedben..de érdemes lenne rákérdezned arra, hogy miért nem jelentett be eddig, vagy mik a szándékai veled a közeli jövőben.
sziasztok.az lenne a kérdésem,h mikor mondjam meg a főnökömnek,h (jövőre)megkezdenénk a gyerek "gyártási folyamatot" ? :)
csak azért kérdezem mert,nem vagyok bejelentve,és,hogy magasabb gyest(vagy mit)kapjak a megelőző 2 évben legalább 6 hónapot kell,h be legyek jelentve.persze nem feltétlen szülés előtti 6 hónaptól.