Postal Code-hoz mit kell írni a megrendelésnél? (tudásbázis)
Hm, pedig így csináltam.
Akkor fogalmam sincs mi a baj!
Azért köszönöm szépen a fáradtságot!🙂
Tettem fel képet. Ha meg tudnád írni, hogy hova mi kell, akkor nagyon hálás lennék!🙂
A számokra, adatokra vigyázok!
Nálunk a postal code 5-jegyű szám, a hitel kértya codja pedig 3. Nem tudom nálatok ez hogy van.
Tehát lakhelyre a postahivatal irányitószámát.
Értem, de fura, hogy kéri mind a két néven. Akkor a CVV-hez és a Postal Code-hoz is azt a 3 számot írjam?
A fizetés menüpontnál kéri őket.
Postal code-ot a számlázási adatoknál is kért.
Bocsánat, hogy értetlenkedek. Még ilyen nem volt velem, hogy egy rendelés kifogjon rajtam. 😅
Az nem a CVV kód?
Mivel postal code és CVV is kell.
Ha jól adtam meg az adatokat, akkor mi lehetett a probléma?
Én a Cider nevű ruházati webshopból rendelnék.
A városod irnyitószámát kell beírni. Pl. én sokat rendelek at Amazontól. Hitelkártyának is van códja, ami 3 szám a hátán.
Sziasztok!
Egy amerikai oldalról szeretnék rendelni.
A kártyánál kér egy postal code-ot is. Oda a bankom irányítószámát, vagy a saját városomét kell beírnom?
Ezekkel mind megpróbálkoztam, de nem tud végbemenni a rendelésem. Nem írja, hogy gond lenne, egyszerűem nem fejeződik be folyamat. A kártyámról nem került levonásra pénz.
Van lehetőség Magyarországra rendelni, ez nem lehet gond. Mi lehet?
Azzal is megpróbálkoztam, hogy H- jelzést teszek az irányítószám elé.
További ajánlott fórumok:
- Az ajánlott levelet mikor dobhatja be a postás csak úgy a postaládába, és mikor kell aláíratnia, hogy átvettem?
- Az Avon-os online rendelés összesítésnél mit jelent a megrendelt termék melletti piros x jelzés?
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- SZMK-sok, ti mit vennétek elsős osztályfőnöknek? Csokor megrendelve. Mi kell még?
- Ha küldök valakinek egy ilyen pufi levélként valamit, azt neki alá kell írnia, hogy átvette vagy bedobják a postaládájába?
- Magyar kft-nek osztrák parner euróban is fizethet megrendelésért? Vagy kell valami külön engedély hozzá?