Pletykálkodó férfiak (beszélgetés)
Ajjaj!
Nekem is vannak férfi ismerőseim akik sokkal pletykásabbak mint a nők.
Nekem titkárom van...s ugye mint pasi őt is körülveszik a női nemek ilyen és olyan indokkal...tehát sok mindent "megtud" :)...
Úgy érezte, hogy Nekem-mint főnökének-is "tudni kell" mindenről...de Én nem éreztem úgy s az elején mosolyogva közöltem, hogy nem tartom helyesnek, Én nem szeretem a pletykát, erről ne beszéljünk...erre nézett nagyot ...s MOST FIGYELJETEK(!) HATÁROZOTT PASI LOGIKA :)...vett egy füzetet és abba írta le a pletykákat...s velem meg közölte, hogy a füzet az asztalán van és nézzem át mindig amikor akarom...Hmm..ekkor "dobtam el az agyam"... s nevettem csak...
Nagyon rafinált és nagyon ügyes... ő nem beszél a pletykákról...hanem leírja...
Eddig még soha nem néztem meg a füzetet... s remélem nem is fogom... bár néha azt érzem, hogy szívesen belelapoznék...de abban a pillanatban átgondolom...s oly furcsa látni azt, hogy jegyzetel a füzetbe..s aztán leteszi....s végzi a munkáját...(nagyon jó munkaerő s mint ember is)
Mindezt azért írtam le, hogy meglepő ami logika van egy férfinál ilyen téren... s őket is akarva és akaratlanul eléri a pletyka...
A pasik és pletyka, de kérem!!!!!!
Ök aztán nem! igaz mesélhetnék, de akkor én is az lennék.
ő,nem pletykás!
ha nem,moszer aranka,,,
Igen, a férjem is ott szerzi be a mindennapi infót:)
Ha esetleg valami szóba kerül köztünk, rögtön kiderül, hogy ő a "tájékozottabb".
Egyetértek... :-)
Némelyiknek lyukak tátonganak az oldalukon... :-)