Petróleum.....rák ellen? (beszélgetés)
Aki beteg, az mindent kipróbál... Én is kipróbáltam a tisztított petróleumot, Bp,-en az Európa patikából lehet beszerezni,megrendelik Németo.-ból, hogy mennyiért, arra már nem emlékszem.
Én beszedtem egy üveggel, speciel nekem nem használt, de "talán" nem is ártott. Ez még 2014-ben volt, s még élek.
Kb. 2 hétig szedtem, naponta reggel egy evőkanállal, utána egy kanál lekvár, meg mittomén mi, de EGÉSZ NAP , tényleg egész nap feljött a petróleum íze, illata, mind1, az ember végig csinálja, hátha használ, csak ne ártson...
Én ma épp ezért indítottam el egy topikot itt. Nem tudtam, hogy már van egy hasonló is.
Kérlek olvass ide bele, mert megéri.
Nekem az Édesapám az aki miatt ezek után jártam
Szia
Megtudnád írni, hogy hol vettél petrot, nem is gondoltam volna, hogy ezen is variáltak.
Amit vettem annak valami különös higotó illata volt.Benzinkutnál nem árulnak.Gyógyszertárba nem kapható.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen mulya.
Szia!
Az orvosi kezelést elutasította?
A rák biztos elmúlik tőle, meg minden más is...
Több "természetgyógyász" ül már miatta, rengeteg halálos "gyógyítás" az eredménye. Komoly méreg! Ha zsugorodott a rákos daganat, akkor az májrák volt, és az egész májjal együtt zsugorodott (a mérgezéstől. Több évtized szorgalmas piálás után a masszív alkoholisták mája néz úgy ki az utolsó stádiumban, mint egy fél éves petróleumkezelést kapott emberé. Valamikor a gyógyíthatatlan torokgyíkos gyerekek torkát ecsetelték vele, a szenvedést csökkentette, szegényeknek meg már úgy is mindegy volt.
Siettem. Bocs.
Azért idéztem ezt a részt, mert nem tudom, hogy milyen fajtái vannak a petróleumnak, és ezt ajánlja.
Hát igen, ez elég nehéz kérdés, hogy az ember mit szedjen, és mit ne.
Nekem sajnos mindkét szülőm meghalt viszonylag fiatalon rákban. Rengeteg vitamint és táplálék-kiegészítőt szedtek a kemo és a sugárkezelés mellett, és nem ért semmit. Persze lehet, hogy későn diagnosztizálták náluk.De mindent megtettek amit lehetett, az biztos.
Sziasztok!
Mi is kipróbáltunk minden fajta szert, köztük a cián tartalmú amigladint is. Én eü-i végzettségemmel szkeptikus voltam, de bármibe belementem a cél érdekében!
Alkalmaztuk a Manju nevű szert amibe állitólag "jó" mikroorganizmusok vannak..
A végső a furcsának is nevezhető gyógymódokban az volt, hogy kiküldük Judit képét Joao atyának (aki azt hiszem Braziliában vezet egy spirituális kórházat) szóval a kép alapján küldött egy programozott kapszulát, abból kellett naponta bevenni. Majd egy "műtétet" is elvégzett, de igazán pontosan nem tudom melyik szerven, mert akkor már mindenfelé áttét volt! :-(
Azt hiszem ezek felülmúlják a petróleumot..
Viszont azt hiszem, adott esetben bármit kipróbál az ember, hogy segítsen!
Sziasztok,
Én hallottam róla és már több ismerősöm issza.
A google-ba üssétek be, hogy petroleum, rák, és ki fog dobni egy csomó oldalt.
Mi Ausztriában vettünk tisztítottat, és az egyik daganatos beteg ismerősöm szedi( napi 1-2 kávéskanállal kell bevenni azt hiszem) és állítása szerint zsugorodott a daganata.
Találtam a neten egy írást. Szerintem érdekes.
Lehet benne valami.
Idézek belőle: "Ez azonban kizárólag tisztított petróleum lehet, „Oleum petrae album rect. G179”1; aromatartalom: max. 0,001%, forráspont: 185-225 fok."
Erről még nem hallottam.
Milyen mennyiségben itta és milyen rákja volt?