Peteérés serkentése (beszélgetés)
Megvettem az Aviva módszer könyvet.Állitólag 100százalékos a siker,akinek nincs mensije.
Igaz,a könyből nehéz a gyakorlatokat elvégezni,jobb lenne dvd-n látni,nem?
Sziasztok
Csak azt szeretném mondani,hogy soha ne adjátok fel küzdjetek én is azt tettem 8 évig és most 10 hetes kismami vagyok Végre!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek sok szerencsét és kitartást kívánok
Sziasztok.
Ma vettem barátcserje kapszulát.
A minap indítottam egy fórumot épp ezzel a témával,ott ajánlották.
Egyébként Duphastonra van mensim,gyógyszerek nélkül nincs.
szia
De sokaknak ha nem avatkoznának bele nem is lenne babájuk soha....
Erre nem gondoltál?????
Valaki 10-15 évig is vár rá de ha nem avatkoznának bele akkor sose lenne lehethogy......
szia
én speciel gyógyszerre gondoltam,de ez is egyfajta beavatkozás a természetbe,ami sajnos sokszor nem kegyes hozzánk
szia
Hát nem akarlak megsérteni de ez is elég ilyen olyan módszernek számít nem??????????
Sziasztok!
Én nem hiszek az ilyen-olyan peteérést serkentőkebn.azt biztosan tudom,nekem egyvalami segitett.sokáig ,évekig nem estem teherbe,elmentünk H.szoboszlóra és a gyógyviz megtette hatását.a kisfiam azóta 5 éves,kitartást mindenkinek!
szia
én is remélem nagyon örülnék ha neked is segítene:-):-)
Érdemes lenne elötte egy tanfolyamra elmenni és ott pontosabban meg tudod tanulni a gyakorlatokat.
1 alkalommal kell menni és 4 óra hossza de megéri kb 5-6000 ft.
Nagyon örülök ha tudtam segíteni:-):-)
Sajnos nincs meg dvd-n ez a torna sehol csak könyv és tanfolyam van
sziasztok
Sajnos nekem is ez a problémám pco-s vagyok nekem sincs peteérésem én már a barátcserjét kipróbáltam még olaszországból hozattam 1 évig szedtem és semmi hatása nem volt.Sajnos nekem sem jött meg a vérzésem csak gyógyszerrel.Most ott tartok,hogy 37 naposak a ciklusaim és ebben az évben végig megvolt és van.
Ezt úgy értem el hogy elmentem aviva tanfolyamra és ott megtanultam a módszert és azóta több kevesebb kihagyással heti 2-szer tornázom.
Először megjött magátol nagyon örültem aztán elkezdtek lenni 45 napos ciklusaim,most ott tartok hogy a ciklusaim 37 naposak és megjön magától nagyon nagy öröm ez számomra......
Mi is babát szeretnénk 5 éve nekem már van egy kisfiam aki 9 éves ideje lenne már egy kistesó.....
Ezeket azért írtam le hogy segíteni tudjak nektek nézzetek utánna az aviva tornának mindenkinek javasolni tudom
üdv mindenkinek....
sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ettől a betegségtől soha nem fogsz tudni megszabadulni, csak a tünetek csökkenni fognak, sajnos még a teherbeesés is kétséges
rengetegen szenvednek ebben,és babára várnak
Igen:)
A kis tesóra hajtunk.Már egy éve járjuk a dokikat:(
én nem ajánlom, hogy bármit is beszedj még ha természetes anyag is, mert ha a hormonjaidra hatással van
előbb ezt kell rendbe rakni, aztán jöhet a peteérés
ezt ne hanyagold el
babát szeretnétek?
akkor most ne szedj szerintem semmijen gyógyfüvet sem, ne termelődjenek a hormonok
én most hajtok egy endokrinológust
nekm clostit meg duphastont írt fel, de nem szedem be egyiket sem, addig amíg egy endós doki nem vizsgálta meg a hormonjaimat
inzulint néztek?
Szia!
Már voltam a dokinál,ő mondta,h ezzel le kell állni.A petefészkem teli lett cisztákkal(PCO),már mesim sincs egy ideje.Kaptam Norcolutot,h megjöjjön,de ez csak egyszer kaptam.Nőgyógyász ezek után nem mondott semmit...háziorvosom mondta,h nézzek utána a sote oldalán a rendelés időpontjának és ír beutalót,h kivizsgáljanak.Amúgy pajzsmirigy és cukor rendben.
én is most akartam venni barátcserje kapszulákat és 3800 1 havi az nekem sok ennyi kiadás mellett
cickafarfűteát javaslom, de ha cisztád lett akkor azt kellene kivizsgáltatni, hogy hogy állsz a hormonokkal
nekem is cisztám van és baj van a pé-emmel