Pendrive vagy winchester (beszélgetés)
Köszönöm hogy időt szántatok rám.
Azt hiszem megpróbálom ezt valahogy összehozni Neki.
Kellemes Ünnepet kiánok Mindekinek, és mégegyszer köszönöm a segitséget.
Az ha jól csinálja, kb. 1000 filmhez elegendő. :)
De ha egy az egyben felírja rá a DVD-t akkor is kb. 150-re.
Szia,
szerintem ne a Vaterán vegyél, hanem mondjuk a users.hu-tól, én tőlük vettem a 250 GB-s Samsungomat pár éve, ami akkor annyiba került, mint most egy 500-as.
Például ez:
nem annyira drága, és szerintem ajándéknak teljesen jó.
most épp a vaterán nézelődöm, de 30-32 alatt nem találtam még.
Ha ez ennyibe kerül, akkor szerintem kap egy jó nagy puszit, és le van tudva a karácsony.
:-)))
Nekem is az a gyanúm.
Igy karácsony tájékán gyanúsan sokat emlegeti.
:-)))
és hol érdemes nézelődni ezügyben?
Milyen árban vannak ezek?
Hozzáértésem sajnos teljesen nulla, ezért a sok(kk) kérdés.
És köszi a választ
Meg a méretben. Míg a pendrive elfér a zsebedben addig a vinyónak jóó naagy zseb kell:)) Persze az sem nagy amúgy, a laptoptáska valamelyik zsebében simán befér. Ja, és az árkülönbség sem elhanyagolható szempont.
Mi igazából a pendrivét hurcolásszuk ha kell, a vinyó marad, tényleg csak adattárolásra használjuk. De ezek mi vagyunk, más másra használja:)
Szerintem attól is függ, a filmeket milyen formátumban tölti-nézi, egy nagyonn pendrivéra is ráférhet több film.
Ha Te igy értesz hozzá, annak örülök. Légyszives irj már valami adatot, hogy ha bemegyek a boltba ne nézzen az eladó tök hülyének.
:-))
Nekünk amúgy van mindkettő, egy 8GB-os pendrive-unk van, arra zenéket töltöttünk és mivel a kocsinkban van usb csatlakozás, így arról hallgatjuk a zenéket, nem szenvedünk a cd-kkel. Van amúgy 6 cd-s lejátszó benne, plusz egy normál cd és ezen kívül egy dvd lejátszó is benne, a dvd-ben a navigáció van, a cd-t viszont nem használjuk. Egy pendrive-ra sokkal több zene felfér. :)
A külső vinyónk meg 500GB-os, erre is elég sokminden ráfér. Nekünk ez ténylegesen csak arra kell, hogy lementsük rá a laptopon lévő adatokat, hogy biztosan meglegyen mégegyszer valahol. A cd-k, dvd-k, pendrive-ok nem olyan biztonságosak, mint egy winchester.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, mert a párom szeretne a laptop-jához külső winchester-t venni, mert sokat utazik, és szabadidejében szokott filmet nézni, és ha megunta letörli és másikat tölt rá. Mivel én nem igazán értek hozzá, azt szeretném kérdezni, hogy ahogy nézem neten olcsóbb lenne egy pendrive-t venni amim már elférne egy vagy két film. Hülyeséget beszélek, vagy tényleg olcsóbban megúsznánk, és ugyan azt a célt szolgálná mindkettő??
Vagy a pendrive-ot másra haszbnálják??
Köszi a válaszokat.
És bocs ha sületlenésget kérdeztem.
:-))))
További ajánlott fórumok:
- 9 éve újonnan üzletben vásárolt számítógép nagyon lassú. Állítólag RAM, és winchester kellene bele. Érdemes megcsináltatni?
- Úgy néz ki, hogy a gépem winchester hibás. Mennyibe kerül egy új winchester? Érdemes megcsináltatni?
- Honnan lehet tudni, hogy a Winchester "haldoklik", hibás?
- Új külső winchester-rel mi az első teendő?
- Debrecenben hol van olyan automata, amelyik cd-ről vagy pendrive-ról azonnal kinyomtatja a képet?
- A különböző típusú számítógépekhez csak saját típusú winchestert lehet rakni?