PCOS sorstársak, akik ovuteszttel is próbálkoznak (beszélgetős fórum)
Csinálom a hármas kezelést.
És fogyok.
Volt már uh követés? mert azzal a biztos, ovuteszt sajnos elég csalóka. Ugyan így a hőmérőzés. Én 1 éven keresztül mértem a hőmet, mindig láttam, hogy mikor van peteérés és volt egyszer, hogy 1 ciklusban párszor megnézett a dokim uh-on és nem volt peteérésem, pedig a görbe szerint volt:)
Ha diétázol, sportolsz és szeded a gyógyszert, akkor hamarosan kopogtat majd a gólya. Feltéve ugye ha nincs más probléma.
Nálunk az ovu teszt lófittyet nem ér. A pco ir lényege a szabálytalan vagy 0 peteérés, főleg ha a menzeszed is össze vissza jön meg.
Nekem pl hol előbb jön hol késik 2 hetet vagy mint mostanában csak minden 2. hónapban jön meg.
Én merckformint szedek. Amit én tudok neked ajánlani teljesen új fogamzást elősegítő étrendkiegészítő ami új (szeptember óta kapható nálunk) igaz hogy nagyon drága (12 e ft) Inofolic.
Kimondottan pco- és endometriózisban szenvedőknek.
Nekem augusztusban kellett volna pl clostylt elkezdenem de mivel nem jött meg így nem tudtam, szeptemberben meg azért nem tudtam elkezdeni mert most októberben ismét külföldön dolgozom nem tudtam volna vissza menni ellenőrzésre.
Sport odafigyelés és merckformin.
szia!Már a naplódba is írni akartam,csak mindig elfelejtettem :-/ nem próbálkozz ovu teszttel,mert PCO-nál semmi értelme.
Ha jól tudom,az ovu teszt a LH hormon szintjére reagál.Viszont a PCOS betegeknél alapból magas az LH hormon.
Próbálkozz a Merckformin mellett a BArátcserjével.A méhpempő is jó,de az a méhnyálkahártyát vastagítja.Viszont ha nincs pé,akkor annak sincs sok értelme. Középidőben menj el uh-ra,nézzétek meg van e peteérés. (nálunk csak ez a biztos). Aztán ha a doki is úgy gondolja,esetleg rá lehet segíteni Closty-val.
HA van súlyfelesleges mindenképp nézess inzulint. Ha van inzulin gond akkor felejtsd el hogy neked spontán van peteérésed.
Én ugyan ebben a cipőben járok.Pco + IR 1 éve "próbálkozunk" persze vakon repülünk mert.. Mielőtt elkezdtem volna szedni fogamzásgátlót,
( 2 évig a hülye doki rábeszélésére, ma már tudom ez volt a legnagyobb hülyeség) én biztos voltam benne hogy van pé-m.
Hát de nem , 0 semi zéró fikarcnyi sem.
Keress fel egy normális endokrinológust.
AZ OVU TESZTET FELEJTSD EL!!!
ne... nekem csodaszép ovu tesztem volt, erősebb, mint a kontrollcsík...aznap voltam uh-on, de még nagyobb tüszőm sem volt, nemhogy ovulációm :D
NÉZESS INZULINT!!!! nekem 2 év után most derült ki, h IR-em van, h ezért vetéltem el többször, ezért halt meg a babám...
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- PCOS és hátrahajló méh. Szeretnék beszélgetni sorstársakkal.
- PCOS IR nélkül - Debreceni sorstársak, gyertek!