PCO, IR diagnózis mellett babát szeretnék! (beszélgetés)
Huu azt hogyan lehet eltolni?
Nekem mndég az volt a gond h folyton késet.
Nekem pont ellenkezőleg 22-25 naposak ezt kellene egy kicsit kitolni. Nekem is mindig 12-16-ig valamelyik nap van egy kicsi barnázásáom utána abba marad majd a mesni előtt 3 napig barnázok és utána jön meg. Állítólag ezt kell megszüntetni és az eredményeket helyrehozni.
Nekem nagyon nehéz ez a diéta dolog soha nem figyeltem oda mit eszem mindig azt amit megkívántam, bár már annak is örülök, hogy 1 hete nem eszek cukrot, ami nagy szó.
Szia!
Én is kaptam az inzulinra myo inositol-t + folsavval és szednem kell a magnézium + B6 vitamint; illetve szelént is.
Milyen diétát tartasz?
Szia szeem.
Mint tudod nekem is Pcos diagnosztizáltak tavaly Novemberbe.173 cm és jelenleg 95kg de novemberbe még 117kg voltam.Az orvos javaslatára elöször fogyok
30kg és akkor ujbol megyek komplet hormon vizsgálatra+UH h megnéze a ciszták h alakultak.Én most kaptam a Folnaxot ami 400 µg folsavat valamint ciml,selen és B vitaminokat tartalmaz.A vizsgálat után derül majd ki hogyan tovább.
Sziasztok!
Szedem a barátcserjét orvos javaslatára napi 1600 mg; használom a Women's Cream; mellette glutén és cukor mentesen kezdtem el élni. Nem vagyok vastag 172 cm magas 60-65 kg közötti súllyal. Megpróbálok minden másnap mozogni.
Olyan embereket várok ide, akik szintén hasonló cípőben járnak és akik már egyszer végig csinálták és sikerült nekik, illetve akik most kezdik el velem együtt.
További ajánlott fórumok:
- 20 éves kor körül milyen feltételek mellett vállalnál babát?
- Kisgyerek mellett újra babát várni
- Pár nappal ezellőtt tudtam meg, hogy babát várok spirál mellett. Szerintetek van rá esély, hogy megtartsam?
- Mennyire nehéz GYED mellett második babát vállalni?
- Kisgyerek mellett kisbabát várni
- HPV vírus mellett szeretnék babát