PCO és cickafark tea?! (beszélgetés)
8. Bcicus
2011. nov. 7. 12:42
A teát feletjsd el amíg nem beszéltél dokival.
Gyógyszr diéta és mozgás, muszáj ez van.
Sajnos ha elkezd mókolni a ciklus, akkor diéta, mozgás, és gyógyszer nélkül kevés az esély, hogy rendeződjön. :/
Bár, ha rosszul voltál a Merck-től, akkor elhiszem, hogy csömöröd van tőle.
6. Ani2 (válaszként erre: 5. - Vigyorex6)
2011. nov. 7. 10:23
Dehogy van, eddig se volt!
Jellemző, hogy szülés után egy időre normalizálódik, aztán újra kavar a ciklus. :S
Diéta, mozgás megvan?
A teával fokozódik az ösztrogéntermelés, ezért a cickafark tea nem túl jó választás.
4. Ani2 (válaszként erre: 3. - Vigyorex6)
2011. nov. 7. 10:15
Igen biztos. Szedtem, de mikor terhes lettem, akkor abbahagytam. Szülés óta minden hónapban megjött 30-32 napra és nem szedek semmit. Most késett 39. napra jött meg. Nem nagyon szeretnék Merckformint szedni, mert már most hányingerem van tőle :S
A cserje oké, a teát hagyd ki. Magánvélemény.
A Pco biztos?
Kezelnek?
2. *Murmi*
2011. nov. 7. 10:10
Nem szabad inni, mert aki PCOS egyébként is hajlamos a cisztásodásra és ezt a tea fokozza
barátcserjét szabad
1. Ani2
2011. nov. 7. 10:09
Olvastam, hogy nem lehet inni, máshol meg hogy igen! akkor most hogy is van ez? és a barátcserje kapszulát lehet szedni?
További ajánlott fórumok:
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- A cickafarkfű (a teát annak is előnyös fogyasztani, aki teherbe szeretne esni)
- Fogamzásgátló abbahagyása után cickafark tea?
- PG 53 ovulációs mikroszkóp eredményét befolyásolja-e, ha valaki cickafark teát iszik?
- Palástfű vagy cickafark?
- A cickafark teától tényleg termékenyebbek leszünk?