Párok, hány négyzetméteren éltek? (beszélgetés)
100 vagy ennel tobb pontosan nem tudom,majd utana nezek.
55. Hármunknak elég volt, kettőnknek pláne.
70nm. Egy konyha egybe étkezővel amiről egy kis erkély nyílik.
Van egy hosszú folyósó, amiből egy nappali, egy háló /középső szoba \ egy gyerekszoba /kis szoba \ egy WC a bejárattal szemben a folyósó végén és egy külön fürdő. És egy spájz nyílik.
nekünk jelenleg egy fürdőszobánk van ez eddig úgy ahogy elég volt hármunknak de mostanában nagyon sokszor hétvégén nálunk van a fiam barátnője és így négyünknek viszont már kevés főleg ha reggel menne el valahová az ember és éppen más tusol úgyhogy valószínű egy tusolót be kell építeni a hátsó részbe .
Ehhez miért építész véleménye a mérvadó?
....különben megjavítod 100-on a csúcsot :)
:DDD
Nekem jól jön, hogy nem ébresztek fel mindenkit, ha korán kell elmennem, mert a távolabbi fürdőt használom. De igazad van, hasmenéskor is jól jön.
valamikor hajdanán , mikor építkeztünk az egyik kőműves felhívta rá a figyelmünket , h felül a 2 gyerekszoba közé legalább 1 wc-t rakjunk be , a kiállást csináltassuk meg , nem hallgattunk rá :( csak 4-en voltunk , és mi úgy nőttünk fel , h akkor még pottyantós :D volt többnyire a falvakban , mára nagyon jó lenne , ha nem kéne sorba állni :) pedig már csak hárman vagyunk :))))
De, ha imádod a párodat, a gyerekedet, vársz félórát is...mi az a kis hasmenés! DD
Szerintem fontos a saját szoba mindenkinek. Hogy ezt ki hány nm-en oldja meg, az ő dolga. Meg nem árt 2 fürdőszoba,ha erre lehetőség van, vagy többszintes háznál több. Mert a fürdő is lehet veszekedési pont:) ismétlem, ha van rá mód, ha választhattok ilyet is.
Nálad a pont. Ez a két sor akár axióma is lehetne az élet nagykönyvében.
Szerintem hiába jön ki egy család jól, ha nincs minden egyes embernek a számára megfelelő privát szférája, akkor a legszeretőbb család is kinyírja egymást.
köszi a választ. Szerintem, ha a család jól kijőn, akkor 7nm-en is simán elfér 20 évig.
Szerintem nem a m2 a legfontosabb, hanem kivel laksz együtt. Akivel jól kilehet jönni egy pár esetén már 30 m2 -en is lehet boldogan élni. Család esetén az nagyon praktikus ha mindenkinek külön szobája van, párok közös hálóban. Nyaraltunk már lakókocsiban, ami 7 m2 és 4-en voltunk. Itt már problémát okozott a kis hely. Nagyon lényeges volt hogy mindennek meglegyen a helye. Egy család esetében 2 felnőtt 2 gyerek minimum 1+2 fél szoba kell ilyen már van 57m-is. Panelban, társasházban ha normálisak a szomszédok akkor ez sem elviselhetetlen. Keretes háznál is baj lehet rossz szomszéd esetén.
ezek az ingatlanok nagyon klasszak lehetnek felújítva, én pld. mindig imádtam ezeket a régi kisebb kastélyokat kúriákat nagyon szép dolgokat lehet belőlük kihozni hozzászámítva azt is, hogy nyilván a kertrész sem kicsi hozzájuk, ott aztán már lehet ló is és minden. Hát klassz lehet. mondjuk annyiban talán egy kicsit más mint a "sima" családi ház, hogy nincs közvetlenül mellette szomszéd amitől én azért picit félnék.
Kastély volt eredetileg is és igen Magyarországon, de vannak sokan akik tanyasi iskolát vettek/vesznek és azokat újítgatják, kinek mi az elképzelése. Nyilván rengeteg pénzbe is kerül, de ha már eljutott arra a szintre, hogy megteheti, akkor miért ne, elég macerás egyébként, mert sok esetben műemlékvédelem alatt is állnak, tehát elég kötöttek a lehetőségek. A jobb az, ha durván tönkrement kúriát vagy valami hasonlót tud megvenni az ember, ott a legtöbb esetben senki nem szól bele a renoválásba...
Ja, értem. Nekem az ágy mellett is van, szóval először azt kapcsolom fel, aztán a többit:)))
Ez a felújítás Mo.-on volt? Mert én a Sprektum h-n látok ilyeneket....malom, víztorony, tűzoltóállomás, a leglehetetlenebb dolgokat alakítják át úgy, hogy csoda lesz!:)))
a villany kapcsoló 5 lépésnyire van az ajtótól! baromi sok az egy fostos nőnek :D :D :D
Nem írtam el, egy vicc része volt (55 és 57 hsz.)....:) egy fás 2 hektáros területen, 355 m2-es, egyszintes ingatlanban lakunk. Volt persze, hogy egy 30 m2-es stúdiólakást béreltünk 2 évig anno, az nagyon kicsi volt és egy idő után mindig nyomasztó volt otthon tartózkodni. Nálunk a legnagyobb belmagasság is csak 4 méter körüli, de van olyan ismerősünk aki egy régi kastélyt újított fel és a billiárd terem az egyik beépítetlen torony alatt van, hát ott biztos van vagy 13 méter is a magasság.
én a zombis film után is félek éjjel kimenni a folyosóra!!! Volt, hogy már sírtam annyira kellett pisilni, de még nem volt elég világos, hogy ki merjek menni :( :( :(
Ha nincs itthon a férjem a Kalambó a legbrutálisabb amit megnézek!
További ajánlott fórumok: