Élni 30 négyzetméteren (beszélgetés)
En megvennem. Kisebb a fenntartasi koltseg es jelenleg ha meg pasid sincs, lehet, hogy eltelik 5 ev, mire gyereked lesz. Addig majdnem kifizeted a hiteled.
Majd vesztek kozosen nagyobbat es lehet akkor ezt el se kell adnod, eleg ha kiadod es a berleti dij megy a masik torlesztojebe.
A barátnak kellett volna kiadni!
A kiadással is sok gond van. Nem termeli magától a pénzt.
Az én gardróbomat is lehetne másra használni. Pl. kamrának, ahogy te is írod, de nekünk szükségesebb a gardrób a mániáim miatt:DDD
Utálom, ha az előszobában vannak a cipők, kabátok:)
Kiadtuk volna.
Ha nem kellett volna egy barátunknak, akkor nem adjuk el...
Ez összesen nem sok. Teljesen megfelelő.
Mi most vásároltunk lakást, a pici gardróbra nincs ötlet, egyelőre úgy néz ki, leghasznosabb lenne kamrának berendezni :)
A mi első lakásunk 35 nm volt. 1 nagy szoba, nagy konyha és nagy fürdő. Mi már 1 gyerekkel költöztünk ide, és nagyon szerettük. Néhány évig laktunk ebbe. Sajnos eladtuk:(
Szerintem simán elég egy ideig, és a kis lakásokat jól el lehet adni.
Pl. alszunk :)
Mondjunk a nappalink sem igazán nagyobb.
Tégasabb térben kellemesebb élni, mi is laktunk kisebb lakásban.
Nekem is volt egyszer egy 28 nm-es lakásom is (bár ott nem tartózkodtam folyamatosan).
De a kis lakásnak legalább olcsó a fenntartása is.
Értékesíteni tutira jól lehet a pici lakásokat, hiszen mindig keresnek lakást kevés pénzért.
6,5 M-ért azonnal vedd meg! Nálunk nem sokkal nagyobbak 15 MFt-ért mennek.
Simán eladható minden kis lakás.
A minimalizmus, a takarekossag jegyeben szuper!
Es az egyik legjobb befektetes.
megértelek, ezzel így vagyok.
én szerettem a nyolcadikon lakni, mármint a magasságot, csak mindenféle más szempontból volt baj a lakással.
További ajánlott fórumok:
- Mit érdemes termeszteni egy 700 négyzetméteres kertben?
- Párok, hány négyzetméteren éltek?
- Ti mennyien laktok és hány négyzetméteren?
- A fodrászom pár négyzetméteres szalonjába behozza betegen a...
- 32 négyzetméteres lakás berendezhető 3 ember számára?
- Körülbelül hány négyzetméter csempével kell számolni egy '70-es években épült panel fürdőszobájánál?