Parkoltatok már a West Endben? (beszélgetés)
Sziasztok!!!!
Én a ruhás dologhoz szólnénk hozzá!!!!!
Nagyon sok márkás boltban sem igaziak a ruhák és a cipők sem.......
Én sokszor találkoztam olyan ismerőssel a kínain akinek tudom, h pl ADDIDAS vagy márkás sprt boltja van, mindenféle márkás sport cipővel.....és úramistem ott pakolja be a JÓ árút a kinain a zsákba!!!!!!Azután pedig adja el eredetiként és k@va jó pénzért !!!!!!!!!!!
Ezt jár már azoknak még lassan a 3 éves gyereke is Mercivel!!!!!!!
Ezt tutti tapasztalatból tudom!!!!!!!!!
Sőt 1 ismerős boltjába bementünk cipőt venni és mivel ismert nem volt pofája, h nem mondjon igazat....vagyis csak annyit mondott "ne ezen az oldalon kereskedjetek mert az a kínairól van""
Szóval csak ennyi....
A parkoláshoz nem értek, mert nem járok olyan helyen......
:S
Igen, sokszor tényleg az a baj, hogy név nélkül van a beírás. Simán lehet, hogy a 20ból "csak" 2 bunkó van, és persze őket nem fogja zavarni a főnök csesztetése sem. Az fogja magára venni, aki amúgy is megpróbál mindig normális lenni.
A ruhákról: szerintem boltja válogatja. Na meg kereskedője... Elég nagy az a hely ahhoz, hogy beszivároghassanak simliskedők. Ugyanúgy, ahogy néha a hajléktalanok is bemennek, pedig ugye ott a b.őri szolgálat, akiknek a feladatuk kiszűrni ezt. De a ruhákat nem nézhetik meg, hogy eredeti vagy hamisítvány, mert nincs joguk hozzá... Így sajnos ott vágnak át, ahol van hozzá pofájuk. De ez nem csak a WEre igaz, minden boltra. :(
Igenis van olyan hely, ahol a fülkében ülő kezelővel kapcsolatba kerülve lehet csak parkolni! Az a parkoló egyébként a bérlőknek van fenntartva. Nem kérdezett hülyeséget a fórumindító!!!
Ha a Nyugati felől, a peronról nézitek a WE-et, amik ott állnak autók, azok egy olyan helyen hajtanak át, ahol kifelé mindenképp a kezelővel kell kapcsolatba kerülni. Nevezetesen ott nincs fizetőautomata, hanem a kezelőnek kell adni a jegyet, megmondja, mennyit fizetsz, és csak akkor nyitja ki egy gombbal a sorompót.
Legalábbis 2006-2007ben így volt.
És akkoriban akikkel találkoztam (vagy 5-6 ember biztos volt), bizony csak 1 volt normális, és tényleg volt, amelyik bunkó volt.
És?
De tényleg milyen fülkében? Nem automata az egész?...
További ajánlott fórumok:
- A budapesti Árkádban, és a WestEndben hol kapható nagyobb méretű ruházat? (48-50 méret)
- Van a Westendben posta?
- Tudom nem illik ilyet kérdezni de westendben mennyi az emberek átlagkeresete?megéri ott dolgozni?
- Érdemes a Westendben a NewyorkHair hajkereskedésben hajat venni, hajat hosszabbíttatni?
- A Westendben hol lehet finom sütiket enni?
- Idén mikor kezdődik a Westendben a Nextben a nyári leértékelés?