Paranormális dolgok, extra esetek, minden ami megfoghatatlan dolog (beszélgetés)
Ezek mind sátán csalásai.
Jézussal és a Bibliával kell foglalkozni, akkor Ő megvéd ezektől a dolgoktól.
megnéztem az előzetest, jónak ígérkezik.
megnézem a tékában van-e.
köszi!
akkor megkeresem és megnézem
tékában van?
dvd-n van? mivel sose volt, és már nem is lesz videóm:))
nem.
de utánna nézek.
írsz róla valamit amit tudni érdemes?
Mintha a testem és a lelkem külön vált volna.
Kívülről szemléltem magamat. Feltettem a kérdést: Ki vagyok? ... Belegondoltam mélyen ...
Fú, én igen, sokszor, de csak kiskoromban "gyakoroltam" ezt az érzést, mert egyszer annyira elmélyültem bele, hogy nagyon féltem, olyan nem is tudom, milyen erős érzés lehetett, azóta nem próbálkozom ilyennel, amint eszembe jut, el is hessegetem a gondolatot, valamivel elfoglalom magamat. De én tükör nélkül szoktam.
Elmondtam pár ismerősömnek, azt hitték, bekattantam.
Szóval örülök, hogy másnak is volt ilyen érzése.
BOCSÁNAT!
Első felindulásom után, azért (fő a bizalom...) utánanéztem profi honlapon is: Kamu az egész!
Elnézést
(ettől függetlenül, leskelődni fogok éjjel fél egykor)
Felhívnám a figyelmeteket, a következő jelenségre:
2007.08.27.-én Föld és a Mars olyan mértékben közelíti meg egymást, mint az emberiség írott történelme során még soha!
Ez, az esemény legközelebb talán 2287-ben következik be ismét. (talán…)
27.-én éjjel a Mars lesz a legfényesebb égitest az égbolton. Akkorának látszik majd, mint a telihold. Éjjel, 0,30-kor lesz a legmagasabban !
Sajnos nekem nincs aparátom, de ha valakinek sikerülne lefotóznia és feltenné, az nagyon jó lenne.
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Szellemek, paranormális jelenségek
- Aki hisz a szellemekben vagy átélt már paranormális tevékenységet
- Előfordult már, hogy paranormális jelenséget tapasztaltál otthonodban? Esetleg kísértet járta helyen laksz?
- Ide írd paranormális élményeidet ! :)
- Új paranormális élmények, hisztek a szellemekben?
- Láttátok a Paranormal Activity filmet?