Pánik okozhat arczsibbadást? (tudásbázis)
Az arczsibbadás nem múlt el, és mintha már a karjaimban is érezném.
Reggel, mikor felébredtem, talán jobban voltam, de aztán megint elkezdődött. :(
Köszönöm!
Igen, a lábzsibbadással ideggyógyászt fogok felkeresni.
Pedig ez is az. Hagyd figyelmen kívül és elmúlik.
De a lábzsibbadást nézed meg!
Én csak azt vettem pániknak, mikor hirtelen elszédülök, fülzúgás, csőlátás, mérhetetlen pulzus, verítékezés, levegőkapkodás. Ha nem fekszem le, elájulok. De ez nem sok idő, 10-30 perc lehet. Bár olyankor az érzékelésem nem működik. Csak az, hogy ott fogok meghalni.
Én sem szedek gyógyszert, orvos sem látott még.
Nagyjából tudom kezelni. Nem jön ki már régóta teljesen. De van hogy jön, megy. Sokszor napokig kínoz.
Ilyenkor elvonulok csendes helyre és elterelem a figyelmem.
Gyógyszert nem szedek. Nyugtató szedtem rá, de halottnak egy csók így letettem.
Mennyi ideig tart ez a rosszullét? Vettem be egy Daedalont, kicsit használt, de a szívem majd kiugrik.
A roham hirtelen jön, hirtelen megy, utána sokáig gyenge vagyok. De ilyen órákon át tartó félig pánikrohamom még nem volt.
Nagyon sajnálom.
A lábzsibbadás viszont nem emiatt van, ugye?
Ezt te gerjeszted!
Minél több dolgot vélsz felfedezni, annál jobban pánikol sz. Próbálj nyugodtabb lenni, mert a végén a levegő után fogsz kapkodni.
Mondogasd és hidd is el, hogy nincs semmi bajom!
Azért pánikolok, mert 1-2 hete zsibbadtak a lábujjaim, talpam.
Csak 98 a pulzusom, de a mellkasomban úgy érzem, mintha 150 lenne, mintha kavarogna az egész. És nagyon szédülök, hányingerem van.
Nincs komoly bajod, sőt semmi, ez csak pánik.
Mély levegő, tereld el a gondolataid.
Pánik okozza ezt az érzést.
Nincs komoly bajod...nyugi! Lélegezz egyenletesen, ne kapkodd a levegőt!!!! Igyál vizet!
Iszonyúan pánikolok napok óta, és pár órája azt érzem, hogy az arcom jobb oldalán érzéketlenebb a bőr.
Mellette heves szívverés, szájszárazság, szédülés, hányinger. Nagyon félek, hogy komoly bajom van. Segítsetek kérlek titeket!
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet kötelező egy védőoltás, ha halált okozhat?
- Igaz-e vagy tévhit, hogy ha a kismama sokat simogatja a terhesség alatt a hasát, az koraszülést okozhat?
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- Szorongást, pánikbetegséget okozhat alacsony TSH?
- Kozmetikai termék okozhatja az arczsibbadást?