Pajzsmirigy betegségek (beszélgetős fórum)
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Papája)
2020. febr. 20. 13:53
köszi! megtaláltam :)
3. papája
2020. febr. 20. 13:03
Próbálj átmenni erre a fórumra, itt sok hasznosat olvashatsz, illetve választ is kaphatsz.
Ezt a betegséget átvészelni nem lehet, csak megtanulni együtt élni vele. Sajnos nem gyógyítható és egész életünkben szedni kell a hormont. A hormon mennyisége viszont változhat.
2. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 20. 09:36
Én pm alulműködő vagyok, Letroxot írtak fel. A TSH értékem 5,52 (4-ig jó). Az UH mutatott ki meggyötört pm-et és megelőzés vagy tovább romlás megelőzése miatt kell szednem hormon tartalmú gyógyszert. Szedem még a Pajzs Komplexet is.
2020. febr. 20. 09:34
Szia!
Kinek milyen pajzsmirigy betegsége van? Milyen gyógyszert szedtek? Hogy vagytok? Milyen mellékhatásotok van?
Ki mit tanácsol hogy jobban átvészelhető legyen a betegség???
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Van itt olyan akinek pajzsmirigy betegsége van, és ennek ellenére sikerült lefogynia?
- Azoknak az anyukáknak a jelentkezését és tapasztalatát várom, akiknek szülés után kiújult a pajzsmirigy betegsége.