Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Pajzán zöldborsó recept

Pajzán zöldborsó recept

Elkészítési idő 30 perc

A Pajzán zöldborsó hozzávalói:
1 kg primőr zöldborsó,
15 dkg vöröshagyma,
20 dkg kolozsvári szalonna,
20 dkg óvári sajt,
1 dl tejföl,
2 dkg vaj,
1 csomag petrezselyem,
1 teáskanál só,
fél mokkáskanál bors.


A Pajzán zöldborsó elkészítési módja:
A zöldborsót kifejtjük az egészséges hüvelyeket félretesszük. A zöldborsószemeket vajban sóval,borssal,finomra vágott petrezselyemmel és hagymával 5 percig dinszteljük. Tűzálló edényt szalonnával bélelünk,rászórunk egy réteg zöldborsóhüvelyt,ráöntjük a zöldborsót,meglocsoljuk tejföllel,reszelt sajtot teszünk a tetejére,és forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A pajzán zöldborsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook