Padlizsános tészta recept



2 kisebb padlizsán
1 piros színű húsos paprika
1 húsos zöldpaprika
2-3 gerezd fokhagyma
pár kanál tejföl
durum tészta
kevés olivaolaj
só
bors
majoranna
reszelt sajt (elhagyható)
A Padlizsános tészta elkészítési módja:
Sütőben, egészben megsütjük a padlizsánokat és a paprikákat, ha megsültek, lehúzzuk a héjukat, és kockákra vágjuk őket.A tésztát kifőzzük. Miközben fő, a fokhagymát lereszeljük vagy felaprítjuk, és kevés olivaolajon 1 percig dinszteljük. Rátesszük a kockákra vágott padlizsánt és paprikát, összeforgatjuk, megsózzuk, kevés borssal is, és bőven szórunk bele majorannát. Beletesszük a tejfölt, egyszer összerottyantjuk, és kész. A kifőtt tésztához keverjük. Jó étvágyat!!
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: 44ee78d7b4, 2013. jún. 4. 09:24
A padlizsános tészta elkészítési módja és hozzávalói.