Óvodai bábszínház látogatás (beszélgetés)
Sziasztok!
Azt hiszem a legjobb megoldás született. Beszéltem ma reggel az óvónővel, azt mondta, ha ilyen a darab inkább egyáltalán nem megy el senki. Mondja, hogy nézte Ő is a képeket a neten, neki is voltak aggályai, az én véleményem ezt megerősítette. Egyben megkért, hogy ha nem is decemberre, de názzek körül, mit lehetne megnézni, szervezzem meg :) Vannak ötleteim, remélem jól fog sikerülni :)
Hát ez az amivel egyelőre nem jutok dűlőre.
Lehet hogy az lesz, hogy holnap feliratkozunk, befizetem, aztán szerdáig még kitalálja akar-e menni, illetve megbeszélem az óvónővel, hogy figyeljen oda kicsit rá... esetleg ülhet-e mellette.
Tudom, hogy nem tudom megóvni mindentől, és nem is szeretném. De akkor sem tartom jónak, hogy tudottan agresszív előadást lásson újra...
Mindenesetre az előbb megkérdeztem, elsőre azt mondta, hogy menni akar, és majd az óvónő mellett ül. Ezt viszont én nem tudom megígérni, úgyhogy most bizonytalan... azt kérdezte, nem lehetne-e mást nézni...
biztos lesz még aki nem megy.
gondolom azokat a gyerekeket sem viszik, akik nem fizették be (nálunk ilyen is szokott lenni, mondjuk őket megkérik, hogy aznap ne hozzák a gyerekeket oviba - de nálunk nem az ovi megy, hanem hozzánk jön a bábszínház).
Szerintem sem... :)
Még az lehet, hogy a csipkerózsikára már nincs jegy, mert elég későn kezdték szevezni, erre az előadásra meg gondolom nem sokan tolonganak...
meg lehet kérni óvónénit arra is, hogy - amennyiben nem az egész ovi megy - arra az időre vigyék át másik csoportba a lányt.
természetesen ha ismeri az ottani óvónénit vagy egy-két gyereket, és ha nem gond ez neki, mármint a lányodnak.
a bábszínház délelőtti program, gyerekeknek.
az értekezlet felnőtteknek, gondolom oviidő után, mindenképpen 15 óra után, mikor már nincs/kevesebb a gyerek az oviban.
Minden ugyanaz, Budapest Bábszínház.
Jövő hét szerdáról van szó.
Bennem is felmerült hogy ne menjen aznap, de ezen a héten csak két napot megy, én ügyelet 24 órában jövő szerdán, a férjem is most volt beteg, muszáj dolgoznia. Nagyszülő esetleg tudna vigyázni Lucára, de a férjem szerint túlzás lenne ha emiatt nem vinnénk...
ugyanaz a társulat? ugyanazok a díszletek? biztosan ugyanaz a feldolgozás?
ha igen, holnap nem vinném a gyereket oviba, így kimarad belőle.
Bábszínházba készül a kislányom ovis csoportja, ennek nagyon örültünk. Ma jött az e-mail a részletekkel. A választott darab a Brémai muzsikusok.
Ezt az előadást tavaly láttuk (egyébként nagyon sokat járunk színházba, bábszínházba), szörnyű volt. Amellett hogy nagyon "modern" minimalista az előadás (ronda, egyhangú díszlet, ronda bábok) rettenetesen unalmas. Ráadásul kifejezetten erőszakos jelenetek is vannak, pl. az egyik rabló percekig folytogatja a macskát egy vödör vízben. (Ez annyira valóságos volt, hogy még én is nehezen viseltem el.) A kislányom teljesen kiborult ezen a jeleneten, sírva hoztam ki az előadásról. Semmiképp nem szeretném ha még egyszer látná, ugyanakkor az is nehéz helyzet, ha nem engedem el... Ti mit tennétek?
További ajánlott fórumok:
- Mit érzel, ha kórházba kell menned? (Nem műtétre, hanem pl. 1 vérvétel vagy látogatás céljából?)
- Első látogatás anyóshoz. Tippek? :)
- Hogyan lehet kérni börtönben a látogatást?
- Újszülöttnél mennyi idő teljen el a hazahozatal és az első látogatások között?
- Szerintetek felelőtlenség a pápa látogatásának idején, ha Ali Ağcának szeretnék öltözni a hétvégi MondoConra?
- Terrorháza látogatást elengedhetetlennek tartod a gyereked életében?