OTP lakástakarék kinek járt már le? (tudásbázis)
Vedd elő a hiteles papírjaidat és nézd át. Ha nem megy, hívd fel a bankot. Mi nem látjuk a Te papírjaidat.
Én 26ezernyi chf és 15 lakástakarékkal kezdtem, ami lakástakarék lejártakor 40+15 volt, abból lett 85.000. 1 évig, majd chf változás miatt több, de azóta is a chf havi összege évente csökken. Az enyém ilyen.
enyém forint alapú.
2007 ben felvettem:38 e ft.-ot fizettem+ 7000ft lakástakarékot.az nyáron lejárt vagyis amit befizettem levonták a hitelből--a tőkéből---de nem értem miért jött ki többre a törlesztőm.
Hitelkonstukciótól függ.
Nekem is ilyen, 2 éve járt le, de mikor felvettem kinyomtatták h. melyik hónapban mennyit fogok. Én addig míg le nem járt csak kamatot fizettem, ami lejárt belement a tőkébe és most kamatot+tőkét is fizetek. Még 8 évig és MOST SEM kérem a kamatrögzítést. CHF alapú, 2005-ben vettem fel.
Na ezt nem tudom.
Neklem volt 3db 20 ezres, lejárt mind, most ujakat fizetek helyette. A lejártakból 2-t felhasználtam de nem volt hitel csak kp és lakástakarék, egyet pedig még nem használtam el, de már másfél éve megkértem a kiutalást.a KÖVETKEZŐ KIUATLÁSI KÉRELEMNÉL 3 HÓNAPOM LESZ FELHASZNÁLNI, IGY CSAK AKKOR KÉREM MEG UJRA HA MÁR TUDOM MIT AKAROK VENNI-.
A hiteles részéhez nem értek. bocsi
További ajánlott fórumok:
- Fundamenta lakástakarék vagy Otp LTP? Melyik a jobb? Melyiket éri meg elkezdeni?
- Véleményekre lennék kíváncsi az OTP lakástakarékkal kapcsolatban! (Nem a bankkal!!!)
- OTP lakástakarék és Fundamenta lakástakarék. Vélemények, tapasztalatok? Melyiket válasszam?
- Otp lakástakarék visszaigényelhető?
- Kinek van Lakástakarékpénztár szerződése?
- Lejárt lakástakarékomat szeretném elszámolni. Milyen tételek szerepelhetnek a számlákon, mire költhetem el az összeget?