Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Őszibarackkrémleves joghurttal recept

Őszibarackkrémleves joghurttal recept

Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Őszibarackkrémleves joghurttal hozzávalói:
1 nagy konzerv őszibarack
1-2 db friss őszibarack
0.5l natur joghurt
3 ek.liszt
cukor vagy méz ízlés szerint
tejszínhab


Az Őszibarackkrémleves joghurttal elkészítési módja:
Az őszibarackbefőttet felforraljuk levével és kb. 1.5 l vízzel.Ízlés szerint cukor v,mézzel ízesíteni. Közben a joghurtból a lisztel habarást készítünk,forrás után folytonos keverés mellett belekeverjük a forrásban lévő barackhoz. Majd összeturmixoljuk./Botmixerrel a két műveletet együtt is végezhetjük!/ Közben a friss barackot tisztítjuk,kockára vagy cikkelyre vágjuk,és a levest ezzel tálaljuk. Hidegen a legjobb.

Aki szeretné felforralhatja a friss barackkal,így tovább eláll!
Tejszínhabbal desszertként is fogyasztható!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az Őszibarackkrémleves joghurttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook