Őszibarackkrémleves joghurttal recept
20 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
Az Őszibarackkrémleves joghurttal hozzávalói:
1 nagy konzerv őszibarack
1-2 db friss őszibarack
0.5l natur joghurt
3 ek.liszt
cukor vagy méz ízlés szerint
tejszínhab
Az Őszibarackkrémleves joghurttal elkészítési módja:
Az őszibarackbefőttet felforraljuk levével és kb. 1.5 l vízzel.Ízlés szerint cukor v,mézzel ízesíteni. Közben a joghurtból a lisztel habarást készítünk,forrás után folytonos keverés mellett belekeverjük a forrásban lévő barackhoz. Majd összeturmixoljuk./Botmixerrel a két műveletet együtt is végezhetjük!/ Közben a friss barackot tisztítjuk,kockára vagy cikkelyre vágjuk,és a levest ezzel tálaljuk. Hidegen a legjobb.
Aki szeretné felforralhatja a friss barackkal,így tovább eláll!
Tejszínhabbal desszertként is fogyasztható!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: a106211d56, 2009. júl. 16. 22:11
Az Őszibarackkrémleves joghurttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.