Összeomlik a Mozilla Firefox!Segítsetek!Miért? (tudásbázis)
Sajnos nálam is hasonló a helyzet míg nem frissítettem mindent addig tökéletesen klappolt minden.
probáltam letörölni ujra telepiteni de hiába csak rommlott a helyzet.
Aztán urjatelepitettem mindent és a hiba ugyan ugy maradt.
Valószínű ez 1 bug amit az npapi gyártói tettek bele mert ugyan is Oktober 8.-án a firefox bejelentette hogy + válik az npapi alkalmaásoktol.
kis olvasnivalo
reméljük jövöre már hibamentes müködéssel szolgál.
A firefox nálam mostanság néhány percenként összeomlik.
Azt látom, hogy egyre több helyen térnek át más böngészőre, pedig nem régen még a firefox volt a legjobbnak kikiáltott.
Lehet, hogy elbízták magukat?
ZSU1980 Nem írod, milyen vírusirtót használsz.Ha például Sp. Terminátort, attól bizony a Firefox
összeomlik.A telepítés idejére kapcsold ki a vírusirtót, telepítés után már elindíthatod.Szerintem utána simán működni fog a Mozillád.Én is így jártam, de időközben lecseréltem
a vírusirtómat az Avastra.Ezzel, nem veszik össze semmi, ugyanakkor biztonságban van a gépem.
akkor csak letöltöm,és ha méis marad a régi majd akkor ráérek "lekoptatni" a gépről:)
Köszi:)
Már nem merek újjal próbálkozni,ezt is tök nehezen szoktam meg mikor váltottam:)Ez jó lessz ha jó lessz:D
Köszi a segítséget:)
Értem:)
Még egy kis "gagyi kérdés"!
Elöbb letudom tölteni az ujabb verziót,és utánna ráérek törölni,vagy addig nem engedi,és inkább töltsem le az expolerrel?
Bocsi ilyenekben elég kezdő vagyok!:(
bármelyik jó lehet, de az is lehet hogy csak valami telepítési bibi volt és azért nem megy.
Szóval tölt le újat :D
Gondolom hogy amikor felkínálta ezt a frissitést,nem kellett volna elfogadnom:(De át nem gondoltam hogy így ráfaragok vele!
Mindíg azt szajkózták frissíts-frissíts-frissíts:)
Nesze neked,frissitettem!!:D
Köszi!:)
És azt megtudnátok mondani,melyik verziót érdemes letölteni?Vagy mit nem?
Semmi extrát,csak beléptem pár oldalra,amire általában szoktam,és simán összeomlott.:(
Nem telepítettem semmit.
Megy a vírusírtóm,de tegnap elött hoztam haza a gépet a szervízből:(
Amíg nem frissitette a MOzillát,addig nem volt semmi gond.Azóta ettől a verziótól megbolondult a gépem:(
mit csinálsz rajta mielőtt összeomlik????
telepítettél valamit előtte???
vírusírtóztál már?
Frissitett a gépem,és letöltött valami uj verziót.Azóta álandóan kiírja időközönként,hogy összeomlott,és kiléptet:(
Mitől lehet,és mit tudok ellene tenni?
Aki tud tanácsot kérem segítsen:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Mozilla Firefoxról?Szerintetek melyik a legjobb böngészőprogram?
- Mozilla Firefox - Bejelentett támadó weboldal! -?
- A Firefox ma állandóan összeomlik. Mi lehet a probléma?
- Állandóan összeomlik a firefox.15 perc alatt már háromszor.Mitől lehet?
- Rendszeresen összeomlik a Firefox - mitől, mit tegyek?
- Miért van az ha képet akarok feltölteni összeomlik a Mozillám?