Mi a véleményetek a Mozilla Firefoxról?Szerintetek melyik a legjobb böngészőprogram? (tudásbázis)
Nekem jó ez a kereső.
Leírod az ötletet? Az nem gáz hogy az előző verziót nem " írta felül "? 2 van a progik között. Arra gondoltam hogy Firefox_Setup_3.5.7 kellene törölni. És a 9.1.0 meghagyni..
Feltettem az avastot :) és mintha p*/csán rugták volna a Chrome-ot :)
:)
Chrome: már a harmadik legnépszerűbb böngésző
Szerző: J.o.k.e.r (ipon.hu)
A Google webböngészője a 2008 szeptemberi debütálása óta igen nagy népszerűségre tett szert és igen sokat fejlődött. A Net Applications legfrissebb felmérése szerint a Chrome olyannyira népszerű, hogy mára már a harmadik helyet foglalja el a webböngészők ranglistáján, ami igen szép eredmény.
Szépen jön felfelé a Chrome.A Chrome a harmadik hely megszerzésének érdekében az Apple Safariját utasította maga mögé, a második helyre a még nagyobb népszerűségnek örvendő FireFox, míg az első helyre a Microsoft Internet Explorere futott be. A Net Applications mérései szerint a december 6-ai héten a Chrome-ot az internetezők 4,4%-a használta, ami a novemberi 3,93%-os részesedéshez viszonyítva jól látható növekedést jelent. Ezzel az értékkel a Google szoftvere, ha kis mértékben is, de megelőzte az Apple Safariját, amely az említett időszakban 4,37%-os részt tudhatott magáénak a képzeletbeli tortából.
A Net Applications alelnöke, Vince Vizzaccaro kifejtette, hogy a Chrome piaci részesedésével egy időben a Safari és a FireFox azonos mértékben vesztettek piaci részesedésükből, azaz a Chrome ezúttal nem az Internet Explorer terhére növelte részesedését. A decemberi Internet Explorer és FireFox részesedésekről nem érkeztek hírek, de az tudható, hogy november folyamán az IE 63,62%-os, míg a FireFox 24,72%-os részt birtokolt a webböngészők piacának tortájából.
Az piaci elemzéseket készítő vállalat a szokásos módszerrel készítette el felmérését: nagyjából 160 millió weboldal látogatót vizsgáltak meg, majd az így kapott eredményekből elkészítették a fentebb is olvasható statisztikákat.
Igen gondolom a GOOGLE sem agyalágyult hogy lejárassa magát... kicsit drága mulatság lenne 1 ekkora cégnek.
A sebessége az iszonyatos :)
A Chrome-nál nem titkoltan a sebesség az elsődleges szempont.
Nagy baj nem lehet a bétával,max. párszor kiakad,ilyesmi,de gondolom azért G-nél figyelnek ezekre.
Pláne most,h házasságra léptek az Avasttal reklám szinten. Kis zsebpénz kiegészítés.
Pontosan ezért raktam fel a Chroime-t . :)
Maga a böngésző nagyon tetszik főleg az új béta ehhez már kieg-ek is vannak.
Szerinted lehet bajom abból hogy béta ?
kb mindenki ezt ajálja.
Annál tuti csak a Google Chrome-nál volt a balhé hiogy a komplett netezési szokást eklküdi a guglinak. De ha belegondolunk akkor már a neten senki semmikor sehol nincs biztonságba tök mindegíy milyen böngészőt használ mindenhogy nyomon követhetik.
Egyébként chrome.-ba kikapcsolható hogy elküldje az adatokat.
Sejtettem. :))
Üdv. a fedélzeten,puszi meg egyéb jóságok. :))
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?