ez 1 homeopátiás készítmény,immunerősítő és infulenza ellen is jó.Én szoktam szedni,ha már benne vagyok a betegségben 6 óránként kell 1 tubust bevenni.De a leírás benne van a dobozában.Viszont a homeopátiás készítményeket a mentol befolyásolja,úgyhogy a szedése előtt és után 1 óráig nem szabad mentolos készítményeket használni.(fogkrém,inhalálás,cukor,stb)
nekem anyukam annyira beteg volt karácsonykor influenza miatt, hogy mentők vitték kórházba. Szerencsére már meggyógyult. Én oscillococcinumot szedtem megelőzésre. (én ápoltam)
3 egymast követő este belázasodtam, de amikor bevettem a gyöngyöket egyből lement. Végül ennyivel megúsztam. Biztso vagyok benne, hogy az oscinak köszönhető, mert amúgy mindent elkapok. Bátran ajánlom
a gyereknek ajánlotta a gyógyszertáros, és nekünk nagyon jó volt. de nagyon kérdezd meg, hogyan kell használni, mert árthat is ha sokáig használod.......
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.