Orvosi vizsgálat előfeltételei - segítsük egymást a tapasztalatainkkal! (beszélgetés)
Igazat adok neked.
Mindjárt le is írom,hogy hasi ultrahang előtt sem szabad enni és inni. Viszont,ha kismedencei ultrahangot csinálnak,akkor tele hólyaggal kell menni.
Ha mindenkinek minden evidencia lenne, akkor ez és a hasonló portálok értelmüket vesztenék :)
Ezzel a topiccal az lett volna a célom, hogy összegyűjtsük azokat a tapasztalatokat, amik váratlanul értek minket, és ha csak egyetlenegy ember fogja hasznosnak találni, már nem éltem hiába :)))
Vannak egyébként itt a Hoxán olyan fórumok, amiktől meg nekem áll égnek a hajam, de nem oktatom ki az indítóját, hanem egyszerűen nem szólok hozzá...
Tegnap a buszmegállóban egy idős úr arról panaszkodott az ismerősének, hogy hasi CT-re ment, de mivel az orvosa nem közölte vele, hogy előtte se nem ehet, se nem ihat, hazaküldték, mert indulás előtt megreggelizett.
Én pár évvel ezelőtt az anyukámmal jártam így, őt ennek ellenére fogadták, a másfél liter kontrasztfolyadék megivása azonban így is váratlanul érte.
Ez viszont jó tapasztalat volt számomra, aki szintén semmi előzetes infot nem kaptam.
Ezt a topicot azért indítottam, mert biztos vannak olyan diagnosztikai vizsgálatok, amik hasonló előfeltételekhez kötöttek, és ha már az orvosaink elhallgatják ezeket, segítsük egymást, hogy felesleges stressz ne érjen minket a rendelőben!
További ajánlott fórumok:
- Fogyózz velem együtt és segítsük egymást!!!
- Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!!
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Egészségesebb életmódra váltók gyertek beszélgetni - segítsük egymást!
- Kevés az akaraterőm, de nagyon szeretnék lefogyni! Ha Te is segítsük egymást!