Őrület, vagy hobbi? (beszélgetés)
Elég, ha 50 ember bőszen találgat, majd kiválasztanak belöle nekik tetszőt, sajnos ez az anonim fórumok sajátossága, tisztára gyakorikérdések.hu.
Hozni kellene olyan szabályt, amennyiben fórumindító naponta 1-2x nem reagál, a témát töröljék. Az internet világában mindenki kezében van hozzá megfelelő eszköz.
Látni lehet, hogy a névtelen típusú témák órákon belül kifulladnak, mert senki nem tud kibújni a bőréből azzal, hogy kisbobi23 helyett anonym lett a neve...
Nekem muszáj volt, felekezeti gimi... Lázadtam valamelyest, de egy utcán elkapott cigizésért neghurcolás utáni kirúgás várt a renitensre. Érettségi után közöltem a szülőkkel hogy ennyi volt, az én gyomrom több képmutatást nem vesz be, templomban turistaként vagy gyászmisén látnak legközelebb. Pár éve benne volt a sulim a hírekben, az egyik "kiváló pedagógusunknak" köszönhetően, aki tesitanárként ütötte - verte a fiúkat (és otthon a családot is). Vasárnap azért mindig büszkén ment áldozni.
Szegény Mutterkám ateista családból jött, de felnőttként keresztelkedett, elsőáldozott, aztán csalódott és jött az ezo. Azzal még bajom sincs, én is hiszek dolgokban, de ez a gyíkember stb... És az agresszió ijeszt meg, hogy teljesen agymosottakká válnak.
Engem ? Dehogy !😆 Csak nem értem mi az a" divott "
Különben nem csak pár száz évvel ezelőtt...
Én ebben nőttem fel,a vasárnapi templomba járás ,pénteken nuku hús,hittan stb. Aztán anyám ütött-vert az apámat átkozta,a fiát engem . Káromkodott...nem is mondom tovább, még azt mondják kamuzok..
Szóval százszor rosszabb némelyik mint az ezoterikus hívő,ezt akartam kihozni belőle.
De azért a gyíkember már meredek . Magától pedig nem fog orvoshoz menni..sajnos ..
Arra utaltam, hogy párszáz évvel ezelőtt a (katolikus) kereszténység volt a mindennapok része, és eme vallás nevében egyesek csúnya tettekre ragadtatták magukat, de legalábbis fanatikusan hittek (mint ma nagyrészt az alternatív elmélet hívei).
Elnézést ha megbántott a hsz-om,
6-18 éves koromig aktív részese kellett hogy legyek ennek, van tapasztalatom bőven...
kat. kereszténység dívott.
Ne haragudj,mi ez ? Nem értem ..divat lenne ?
Édes szent tökmag😱😱😱
Ez színtiszta paranoia
Engem egyáltalán nem érdekelnek az ilyen ezo izék.
A feleséged úgy tűnik még mindig depressziós, egy zárt világban él, mindenképp szakember javallott neki.
Ha a kisgyerekkel sem foglalkozik, ott már súlyos gondok vannak.
Ajjaj...anyám ugyanezekben hisz. Ő a rossz házassága elől menekült bele az alternatív elméletekbe és spiri csökevényekbe. Lassan 3 éve nyugdíjas, azóta hág tetőfokára igazán az agyrém. Míg dolgozott is foglalkozott ilyenekkel, de volt más ami lekösse a figyelmét. És totálisan meg van győződve az elméletek igazságáról, bármilyen észérvet hozol föl, az a "tudjukkik" hibája, és erősnek kell lennünk, mert a magyar kiválasztott nép...aki nem ért velük egyet, az tudatlan sárember, na nem folytatom...
A szektásodáshoz tudnám hasonlítani a folyamatot és kognitív katasztrófát, amit ezek az egyénben okoznak.
Nagyon nehéz lesz lehozni őt erről, mert minden bizonnyal a jelenlegi, valós élete elől menekül ezekbe az állatságokba. Nyugodt, békés, szeretetteljes kommunikáció kellene, de őszintén megmondom, amikor mutter rákezd a gyíkemberes históriára, egy darabig beharapom a számat, de fél óra múlva hazamenekülök. Nagyon nem irigyellek...
Itt nem múlt el a depresszió. Ebbe menekül kb minden elől.
Sokan vannak akik vállalnak gyereket. De nincs meg a kötödés. Sőt olyat is ismerek aki megbánta, hogy szült.
Ha jól értelmezem már szülés előtt sem dolgozott. Még is mekkora a gyerek?
Én biztosan bölibe adnám,szépen dolgozni küldeném, és pszichológushoz.