Örökbefogadás (beszélgetés)
...es ezzel meg vagy 1000 masik varkozo is igy van...
Mindenesetre azoknak akik krizishelyzetben vannak, varandosak es ugy erzik nem tudjak megtartani a szuletendo gyereket ill. segitsegre van szukseguk, mindenkeppen azt javasolnam hogy ne magan uton keressenek orokbefogadokat hanem kerjenek segitseget akar a tegyesztol, akar valamelyik civil szervezettol (Alfa Szövetség, Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, Bölcső Alapítvány, Együtt az Életért Egyesület, Fészek Alapítvány, Gólyahír Egyesület, Várva Várt Alapítvány). Ezek a szervezetek kifejezetten az anyak segitesere jottek letre, lehetoseg szerint megprobalnak abban segiteni hogy a szuletendo babat a ver szerinti anya hazavihesse, es amennyiben ez nem lehetseges keresnek megfelelo orokbefogadokat ill. vegigkiserik az orokbeadas folyamatat es az orokbeadas utan is tudjak az anyakat segiteni.
Kedves Kismama!
Tudom nagyon nehéz döntés előtt állsz most. Érvényes határozattal várakozunk, hogy kisbabát fogadhassunk örökbe. Sajnos nagyon-nagyon hosszú a várakozási idő. Ha szeretnél minket megismerni kérlek írj rám! Mindenben támogatunk lelkileg, Veled tudok lenni bent a szülőszobán is ha szeretnéd. Nagyon szeretnénk egy drága kicsi kincset. Anyagi dolgok, pénzbeli segítség van csak részünkről kizárva, mert ezt a törvény bűncselekményként bünteti, de minden máshogy melletted állunk, amíg Te szeretnéd. Biztos anyagi körülmények között élünk, kertes házban. Kérlek keress meg privátban vagy ezen az e-mail címen: remenykedvevarunk@gmail.com
Sziasztok.
Megpróbáljuk mi is ami már sokaknak sikerült ,a magánutas örökbefogadást.
Több év, 5 elvesztett baba után jutottunk az örökbefogadás útjára, jogerős határozattal rendelkezünk, és olyan kismamát keresünk aki valamilyen sajnálatos módon nem tudja/akarja megtartani a babáját és benne van a nyilt örökbeadásba, tegyesz vagy alapítvány bevonásával,hogy a mi javunkra mond le a piciről.Ha magadra ismersz és szeretnél összeismerkedni irj bátran a nickey9518@gmail.com email cimre :)
jelige: nagyon várunk már picikénk .
Kedves Kismama!
Örökbe fogadott gyermekeinknek szeretnénk kistestvért.36evesek vagyunk.6sikertelen lombik van a hátunk mögött,legutóbb kórházba kerültem és nem szeretnénk többet kockáztatni,ezért ismét szeretnénk örökbefogadni.Ha esetleg szimpatikusnak találsz,kérlek keress meg,előre is köszönöm szépen 😘 orokbebabuka@gmail.com
Szívesen örökbefogadnánk egy vagy két gyermeket (testvéreket). Akár többéves kisgyermeke(ke)t is. Természetesen a hivatalos utat is elindítottuk, de hátha ezeket a sorokat olyan érintett olvassa, akinek segíteni tudunk.
thymuskert@gmail.com
Szeretettel,
Krisztina és Péter
Kedves levelet Olvasó,
Az elmúlt években számos sikertelen lombikprogram volt, de sajnos kiderült, hogy egy autoimmun betegség miatt nem lehet vér szerinti gyermekem.
3,5 éve várok örökbefogadásra, megfelelő egzisztenciális és szociális háttérrel, támogató családdal és munkahellyel.
Kérésem, amennyiben ismer, vagy találkozna olyan kismamával, aki olyan nehéz helyzetbe került, hogy nem tudja felnevelni gyermekét, de szeretné, ha szeretetben, gondoskodásban, becsületben nőne fel, és semmiben sem szenvedne hiányt, kérem írjon a tiger.t@freemail.hu címre.
Ez egy lehetőség lehet 2 lélek egymásra találásának.
"Az este írt egy privit nekem, amibe ecsetelte a "magánutas örökbefogadás" jogszerűségét és hogy anyagi szempontok miatt adná örökbe, kizárólag az ő javukra mondana le..."
Ha csak neked írta miért kell itt kiteregetni????
Már máskor is írtál ki olyan infót,amit privátban kaptál,miért?????
Egyszer minden kiderül.
Tisztábbnak tartom, ha a szülők elmondják a gyereknek, hogyan is lettek ők család.
Nehéz ám ezt tiszta lélekkel megtenni.
Aki meg képes rá, ott ez a törés egy lesz a sok közül, és szegény gyerek előfordulhat, hogy szebb életet kap az örökbefogadó szüleitől...
Az este írt egy privit nekem, amibe ecsetelte a "magánutas örökbefogadás" jogszerűségét és hogy anyagi szempontok miatt adná örökbe, kizárólag az ő javukra mondana le...
Ma reggel olvastam, megírtam, hogy engem az aggaszt, ha rendeződnek az anyagi dolgai, és évekkel később elkezdené visszakövetelni a gyermekét, milyen lelki törést okozna ezzel a gyereknek...
A rendszer jelezte, hogy a fórum indító már nem tagja Hoxának!
Volt már itt pont ilyen fórum, de ha csak nem ajánlasz fel extrém összeget (persze nem nyiltan), senki nem fogja megkerülni a hivatalos utat, és egy fórumon idegenként jelentkezni erre a felhívásodra. Persze simán jelentkezhet privátban valaki, aki "eladni" akarja a babáját.
Szerencsére nem voltam soha a helyzetedben, és a hivatalos út hosszával és rögösségével is tisztában vagyok, de biztos nem tudnék így egyezkedni valakivel egy ilyen dologban...
Te jó Isten!
Nem tudom, ez itt így mennyire legális...
Sok szerencsét kívánok Nektek teljes szívemből! ♥
Kedves kismamák!
A mi történetünk több éve tart, sok-sok küzdelemmel, és szenvedéssel a hátunk mögött. Sok sikertelen lombik próbálkozásunk volt. Nagyon szeretnénk örökbefogadni egy kisbabát.
Amennyiben van olyan kismama, vagy ismer valaki olyan kismamát, aki nem tudja megtartani babáját, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:
baba.varo3@gmail.com
Köszönöm, ha elolvastad
További ajánlott fórumok:
- Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Tanács örökbeadóknak és örökbefogadóknak.
- Hogyan működik az örökbefogadás? Mennyire nehéz pici babát örökbefogadni?
- Amikor nemet kell/lehet mondani... örökbefogadás
- Kutyus örökbefogadás... tehát hazudjak?