Oriflame wellness termékei (beszélgetés)
Az eredetiséggel én is teljesen egyetértek veled. Egyébként nekem még ami nagyon tetszik, és elfogadható, ha ezeknél a termékeknél a tulajdonos és a gyártó azért hiteles, mert saját maga is használja vagy fogyasztja a terméket. Ami azért nem mondható el sok készítményt gyártó cégről.
Számomra fontos, hogy a termék ne csak azt a célt szolgálja, hogy fogyaszt, hanem inkább a szervezet egyensúlyát állítsa vissza és inkább regeneráljon, harmonizálja a folyamatokat, serkentés és stimulálás nélkül.
Sziasztok,
én főként azért szeretem az Oriflame és Avon termékeit mert nem tesztelik állatokon!:)
Rengeteg táplálék kiegészítő van a piacon, némelynek az eredete teljesen bizonytalan.
Azt gondolom, ha egy olyan készítménnyel van lehetőségem megismerkedni, aminek a kifejlesztésében
a világ vezető szakemberei vettek részt, némelyik 30 éves pályafutással a háta mögött (Sven Olof Isacsson,Jorgen Serup,Stig Steen) igencsak figyelemreméltó.
Ha pedig a megvalósult produktum
-természetes módon csökkenti a testsúlyt (jojó effektus nélkül)
- 28-as GI-vel rendelkezik
-fedezi a napi tápanyag-és energia szükségletet
-segíti a koncentrációs képességet
-csak természetes összetevőkre épül
-klinikailag igazolt hatású
-védett, egyedülálló szabadalmazott összetevőkre épül,
akkor szó nélkül nem megyek el mellette.
Ha a szervezetünk éhezik az üres kalóriáktól és
bármerre nézel E számok és ízfokozók ezreit látod, egy ilyen készítmény én örömmel üdvözlök.
Egyébként érdekes, hogy pont ezt a hat élelmiszert választotta ki a sok százból.
Szerintem ez a tanulságos.
Meg valszeg egy ilyen nagy műtéten átesett beteg nem tud enni normálisan, csak pépes kajákat tud enni.
De a svédek ettől függetlenül nagyon okosak és jól csinálják a dolgokat, nem lehet vitatni egyáltalán.
A google-ban érdemes rákeresni a professzor nevére.
Érdekes, tanulságos, elgondolkodtató.
Az Eper-/vanília ízesítésü italpor 8 év átfogó kutatásainak eredménye. Svédországban fejlesztették ki elsösorban azért, hogy elösegítsék a szív- és tüdöátültetésen átesett betegek felépülését:
“A korábban alkalmazott tápanyag-alternatívák nem müködtek, ezért egy természetes, az emberi szervezet sokrétü igényeinek megfelelö készítmény elkészítése vált szükségessé. A napi étkezéseket kiegészítö számos vizsgálat igazolja, hogy a mindennapi táplálkozások kiegészítéseként fogyasztott Eper-/vanília ízesítésü italpor jelentösen javítja a közérzetet, növeli az energiaszintet és normalizálja a testsúlyt.
A nap folyamán a készítmény ellátja a szervezetet azokkal a nélkülözhetetlen tápanyagokkal – amelyek elengedhetetlenek a sejtmegújuláshoz –, és egyensúlyban tartják a vércukor- és az inzulinszintet.”
Stig Steen professzor, MD, PhD szív- és mellkas-sebészeti osztály, Lundi Egyetemi Kórház, Svédország.
Eper ízü iatalpor (15447)
Összetevök: NGC-formula (borsóprotein, alma, egész tojás, tejsavó [tejprotein] és csipkebogyó), tojásfehérje, természetes aromák (eper, krém), cukorrépa-rost, színezöanyag (céklakivonat), antioxidáns (aszkorbin-sav) és szacharóz
Vanília ízü italpor (15448)
Összetevök: NGC-formula (borsóprotein, alma, egész tojás, tejsavó [tejprotein] és csipkebogyó), tojásfehérje, természetes aromák (vanília, krém), cukorrépa-rost, színezöanyag (céklakivonat), antioxidáns (aszkorbin-sav) és szacharóz
Szia, nem is úgy értettem, hogy helyette eszed, hanem, hogy nem váltja ki azt a hatást, amit egy teljes értékű természetes étellel elfogyasztasz. Ezeket az művi úton összeállított anyagokat a szervezeted nem képes természtesként kezelni, idegen anyagként kezeli.
Csak infónak írtam. Azt teszel és azt eszel, ami belátásod szerint jó. Nekem mindegy:-)
Az italpor mellé adnak egy kis tájékoztatás, ha rendelsz. Ezen a következő áll:
100 g termékre
energia kcal 370
protein g 41
szénhidrát g 32
-amelyből a cukortartalom g 21
teljes zsírtartalom g 8
-ebből telített g 2
-telítetlen g 6
élelmezési rost g 8,5
nátrium g 0,6
150 ml kész ital kevesebb mint 1% laktózt tartalmaz.
Azt is olvastam róla, hogy cukorbetegek is fogyaszthatják.
Ez sok cukrosnak segítség lehet a mindennapok során.
Szia!
Én nem mondtam hogy étel helyett akarom fogyasztani de midegy.Velem tutira nem fogsz vitatkozni:))
Csupán az összetétele érdekel,és ha jó használni fogom.Ennyi.
Szia, csak szeretnék egy megjegyzést a fehérjeporokhoz. Régen én is ettem. De azóta sokat tanultam róluk. Pl. azt, hogy egy ilyen fehérjepor, akárhogy is nézzük, de nem helyettesíti a teljes értékű ételeket, növényeket vagy húst. Fel van tunigolva.
Azt kérdezd meg magadtól, hogy ha egy pl. halat felbontanak aminosavakra meg fehérjére és zsírrra, az hogyan helyettesítené magát a halat? Amiben lehet, hogy van még más összetevő is, ami hasznos lehet?
De ez csak az én véleményem. Lehet vele vitatkozni.
Szia, ez azért van, mert amit eddig szedtél, az valszeg kisadagban kevés volt a szervezetednek, meg tápanyaghiányos voltál. ( de lehet, hogy nem is szedtél semmit) Örülj neki nagyon.
Én más kiegészítőt szedek, de én amellett, hogy nem hullott a hajam, erősebb lett, és anyuéknak megállítottam az őszülésüket, meg a hajhullásukat. Na ők már nem fiatalok:-))
Ha jól esik, és jobban vagy tőle, akkor szedd tovább.
Szia!Igen láttam én is,mi a szépségápolási termékeket használjuk régóta és nagyon nagyon jók.
Engem a fehérjepor érdekelne,összetételéről(szénhidrát,fehérje,zsír tartalom)tudsz valamit?
A kalóriaértéket tüntetik fel csak sajnos a katalógusban,nem részletesen mindent,kár.
Pár hónapja jelent meg az Oriflame kínálatában a wellnes csomag ( italpor, vitamin).
Mióta rendszeresen szedem a vitaminokat megszünt a hajhullásom és energikusabb, frissebb lettem.
Kinek milyen tapasztalata van ezekkel a termékekkel kapcsolatban?