Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Önéletrajzot melyikre írjam?A4 lapra vagy francia kockás lapra? Melyik kelt jobb benyomást? (tudásbázis)
Ha kockásra írnád én biztos behívnálak személyes találkozásra.
:D
Franciakockás?
Jó, hogy nem skótkockás.
Ez egy tanulatlan közmunkástól talán még elfogadható is, na de másutt??
Gyorsan törölte magát. Egyébként láttam már vonalas füzetből ( első osztályos) kitépett lapon 5 soros önéletrajzot.
gondolom ez ilyen vicces fórum... :)
Egyébként mennyire rosszabb a francia kockás mint a sima kockás-kockás?:)
Nálam ez ugyanaz a kategória, leverné mind a kettő a biztosítékot:)
Én kb. 1000 éve nem láttam kézzel írottat, hozzám fényképes géppel írott jut el:)
Ha meglátnék egy spirálfüzetből kitépettet szerintem kikerekedne a szemem. De azt is eltudom magamról képzelni, hogy kíváncsi lennék az illetőre, egy beszélgetést megérne:)
A sima kockás már nem is jó?! DDD
Tényleg, hogy jut eszedbe a kockás lap? Olvass már el néhány önéletrajz-írási tanácsot itt a neten!
Még ha kézzel írottat kér is a cég, akkor is fehér A4-re!
Ez komoly? Olyan pici noteszbol kitepett lapra. Az a legjobb, ha csikos, ugy biztosan egyenesek lesznek a sorok. De ha valakinek szeretned is elkuldeni, akkor csakis az A4 es feher lap a megfelelo.
Sima A4-re és hasznàlj vonalvezetőt.
Kedves panna rm, esdekelve kérlek, hogy ne kockás lapra írd!!!!
kockás spirálfüzetből kitépett lapra....
komolyan mondom, hogy jut eszébe valakinek egyáltalán a franciakockás lap?????
Sima A4
És kézzel írotatt szerintem csak akkor, ha kifejezetten ezt kéri a leendő munkadó.
Önéletrajzot melyikre írjam?A4 lapra vagy francia kockás lapra? Melyik kelt jobb benyomást?
További ajánlott fórumok: