Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Önéletrajz beadása után mennyi idő múlva jeleznek vissza, ha be akarnak hívni? fórum

Önéletrajz beadása után mennyi idő múlva jeleznek vissza, ha be akarnak hívni? (tudásbázis)

10. katkaaa86 (válaszként erre: 3. - Manó2000)
2015. jan. 26. 14:28

Nagyon köszönöm a válaszokat! :)

Nincs telefon szám sajnos, ezért nem tudom felhívni,már rég megtettem volna :)

2015. jan. 24. 21:30

Attól is függ, hány önéletrajz érkezett az állásra. Ha sok érkezett, tovább tart, míg átolvassák és kiválasztják a behívandókat.

Amúgy sztem kb. 2 hét, bár a multiknál akár több is lehet.

8. Cilumiluci (válaszként erre: 7. - Szikmár)
2015. jan. 24. 20:33
ez igaz,Én is jártam már úgy,hogy már rég dolgoztam és akkor hívtak be interjúra máshonnan :)
2015. jan. 24. 20:32

Pár naptól a több hónapig terjed a skála.

Válogatnak a cégek, mert megtehetik, vagy nem válik be akit(akiket) választottak és újból elő veszik a jelentkezők paksamétéját :)

Mondjuk ez igaz lehet az elutasításra is, 1-2 héttől akár fél évig is tarthat mire megüzenik hogy döntöttek :) Jobb esetben ilyenkor már nem is emlékszik a (volt)álláskereső az ilyen hiper gyors válaszadási képességekkel megáldott cégre ;)

2015. jan. 24. 18:41
Nekem volt, hogy fél év után hívtak. Nem tudom, mi tartott addig, de hála égnek akkor már rég dolgoztam.
2015. jan. 24. 17:47
nekem volt olyan is, hogy 3 hónap múlva hívtak. felvettek valakit de nem felelt meg próbaidő alatt és tovább kerestek.
2015. jan. 24. 17:36
max.1 hét szerintem
3. manó2000 (válaszként erre: 1. - Katkaaa86)
2015. jan. 24. 17:26
Szerintem hívd fel. Engem hetekkel később hívtak be.Majdnem egy hónap múlva.
2. Perla del Mar (válaszként erre: 1. - Katkaaa86)
2015. jan. 24. 17:23

Nem igazán tudom,de szerintem max. egy-két hét :S

Engem sem hívnak be sehova.

Még régen Tesconál volt , hogy több hét múlva hívtak be, a Lidl-t mostanában többször próbáltam az elutasítás kb 3 hónap múlva jött mindig . Gondolom akit behívtak, azt jóval előbb értesítették.

2015. jan. 24. 17:18
Önéletrajz beadása után mennyi idő múlva jeleznek vissza, ha be akarnak hívni? 1-2-3 hét... mi az az idő, ami után már ne reménykedjek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook