Önbizalomépítés:mi az amit SZERETSZ magadon/magadban? (beszélgetés)
Megbízhatóság
Jó hallgatóság
Empátia
Intelligencia
külső:kezemet, szememet, számat, hajamat.
belső:jószándékú,segítőkész,barátságos,empatikus,toleráns,kedves ...
az agyamat, az optimizmusomat, a határozottságomat kifejezetten szeretem; no meg az ironikus stílusomat, némi gúnnyal, cinizmussal megspékelve (ezt mondjuk az elszenvedőim annyira nem csípik)
Optikailag meg egész jól összeraktak, több a pozitív, mint a negatív (ugye még ;)) és még dolgoznom sem kell rajta
Szeretem, hogy csinos vagyok, és szép a bőröm, nincs rajtam narancsbőr, és hasonló bőrhibák.
Szeretem, hogy a körülményeim ellenére tudok még mosolyogni, sőt nevetni.
Szeretem, hogy tudok a szavak mögé látni, kiszűrni a kétszínű emebereket, így megvédem magamat a későbbi csalódásoktól.
Azt,hogy együtt tudok érezni az emberekkel,állatokkal, hatalmas szívem van...
Magamon pedig?Talán a mellemet,és a hajamat...
Sziasztok!
Szeretnék ajánlani a témához egy jövő hétvégi programot:
100% Nő
A tréning három napja során Soma mamagésa előadásával megerősödhet lelkiekben, hogy teljesebb önértékeléssel, sikeresebbé válhasson. az előadás címe:"A női önértékelés jelentősége és lehetséges hatásai, következményei"
A tavaszi napéjegyenlőség varázslatos hétvégéjén, a személyiségfejlesztő kurzus 3 napja során központi téma lesz többek között: önmagunk megismerése, az önbecsülés elvesztésének jele, a kisebbségi komplexusok és a legmarkánsabb kompenzálási mechanizmusok megoldásai is.
Szeretettel meghívjuk a lányokat, hölgyeket, és asszonyokat, hogy barátnőikkel együtt részt vegyenek ezen a különleges önbecsülési tréningen.
A hétvégi intenzív foglalkozások témái:
* Önmagunk mélyebb megismerése elindulás a teljesebb nőiség megélése felé
* "Hibák a rendszerben" - mi a következménye, ha nem vagyunk a helyünkön
* "Én, a NŐ" Női szerepeink, szerepzavarok, hitelesség
A külsőmmel alapvetően elégedett vagyok.
Belső: gondolkodásmódom, őszinteség, segítőkészség, és hogy ha néha nehezen is, de mindig sikerül túllépnem ha történik valami rossz dolog velem.
szeretem, hogy maximalista és kitartó vagyok, ha egyszer kitűzök magam elé egy célt, azt elérem. Gyengeségem viszont az,hogy nehezen viselem a kritikát, pedig az építő jellegű kritikák segítenének a fejlődésben is. Türelmetlen és agresszív vagyok, mint általában a kosok. :D
A külsőmmel teljesen elégedett vagyok.
Szeretem a szememet ööööööö, ha frissen mosott a hajam akkor azt is, meg a kezemet is szeretem.
Belsőmben meg nemtom mit szeretek. Most nem jut eszembe semmi. Nem szeretem a belsőmet.
Az eslö két sort mintha én mondtam volna...ugyhogy le se irom hisz ugyan az. :D
A külsömbe: hát...meg vagyok elégedve magammal, ha lehetne csak az anyajegyemet távolitanám el magamrol azt is csak azért h nehogy valami bajom legyen töle :D