OmegaMarine Forte+ tapasztalatok (beszélgetés)
Ahogy a másik témafelvetésnél is írtam: az omegamarine forte+ nem gyógyszer, hanem étrendkiegészítő!
Semmiképp sem szabad kiváltani az orvosa által felírt gyógykészítményeket vele.
Megelőzésre nagyon jó, kezelésre azonban szedje azt, amit orvosa ajánlott!
Jobbulást kívánok!
Ezt még ideteszem:
A máj egészségétől függ a koleszterin szint.
A máj egészségének támogatása az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk azért, hogy elkerüljük az úgynevezett “rossz” koleszterin felhalmozódását. Az egészséges máj többet termel a jó koleszterinből, a máj egészsége pedig azon múlik, milyen jól képes feldolgozni a zsírokat.
A testünkben lévő koleszterin 80 százaléka nem abból az ételből származik, amit elfogyasztunk. Ezt a koleszterint a máj termeli meg.
Az életkor előrehaladásával a vér koleszterinszintje kis mértékben emelkedik, és a nők általában magasabb HDL-szinttel rendelkeznek, mint a férfiak. A koleszterin szintje a családokban is örökletes módon alacsonyabb vagy magasabb lehet.
Szia!
Odafigyelünk az étkezésre, a mozgásunk napi szinten megvan. Naponta több kilométert is gyalogolunk. :)
Szia!
Nekem azt mondták, hogy ezt szedjem a gyógyszer helyett. Természetesen abba is hagytam.
miből gondolod, hogy ettől emelkedett a koleszterined?
nem inkább attól, hogy leálltál a koleszterincsökkentő gyógyszerről?
Sziasztok!
Én tavaly elkezdtem szedni a fenti terméket. Nagyon bíztam benne, mert tartalmazott Omega 3,6,7-9 + D vitamint.
Múlt héten elmentem vérvételre, és az eredménytől megdöbbentem, nem hogy csökkentette volna a koleszterin szintemet, hanem 7,6-re emelkedett. Előtte szedtem gyógyszert, akkor nagyon szép 3,8 volt a mért érték. A férjemmel együtt szedtük é Ő, aki előtte nem szedett gyógyszert, neki is 7,5 lett az eredmény??
Mindenesetre nagyot csalódtam, visszaálltam a gyógyszer szedésre. Várom az észrevételeket.