Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Olvasószemüvegben hirtelen felnéztem és elszédültem. Miért? fórum

Olvasószemüvegben hirtelen felnéztem és elszédültem. Miért? (tudásbázis kérdés)

11. Amaunet (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:50

Mennyi ideig olvastál egy testtartásban?

Épp úgy, ahogyan a monitor előtt. az olvasásból is fel kell nézni időnként. Váltani a fókuszáláson.

A nyaki ereid rendben vannak?

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - 80ASIQ)
ma 20:30
A túl erős szemüvegtől volt, hogy szédültél vagy kába voltál? A fejed melyik része fájt tőle?
9. libikóka (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:28

Hát ezt nem tudhatjuk.

Mindenesetre ne nézz fel hirtelen:)

Elnézhetnél a szemészetre,vagy a h.o-hoz.

Talán nem is szemprobléma.

Vagy ez az állapot csak ilyenkor van,,olvasáskor.

ma 19:49

Nem igazán jó a szemüveg. Szerintem. Egyszer én is olvasószemüveget csináltattam. Igyekeztem vele a legapróbb betűket is látni, olyat csináltattam. Otthon jöttem rá, hogy "túltoltam" a dolgot, jobb lenne egy negyed dioptriával (vagy fél? mindegy...) gyengébb szemüveg. Nekem is megfájdult a szemem is, fejem is. Megyek vissza a szemüvegdébe, mondom, hogy hogy jártam. 'szongya erre a doktornő, hogy majd megszokja a szemem, erőltessem! Hát, persze...! Ragaszkodtam a gyengébb szemüveghez, meg is csinálták. Azóta kutya bajom!! Nem kell nekem fél milliméteres betűket látni! Ha meg néha mégis (bizonyos vegyszerek használati utasítása :D ) akkor előveszek egy nagyítót és kalap!

(Persze az erősebb szemüveg árát ki kellett fizetnem, de erről én tehetek, nem is vitatom. Azóta is megvan a fiókban.)

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Libikóka)
ma 19:30
Egy pár éve van, de mostanában ha hirtelen felnézek van, hogy jön egy kábulat. Szerintetek mitől?
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
ma 19:29

Ilyenkor feküdni vagy ülni jobb? Van valamilyen szemtorna, ami segítene?

Miért nem áll vissza rögtön a szemem?

ma 18:52

en az olvasomat meg ki sebontottam a tokjäbol.

inkäbb naponta vakoskodok...

Nem okos döntes a reszemröl.

ma 18:49
Talán erős a szemüveg és még nem szoktál hozzá. Elfog múlni.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:40
Mióta van olvasód?
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:34

Hány perce, hány órája szédülsz?

A szemed egy pontra fókuszált hosszabb ideig, majd felnéztél, nem állt még akkor vissza rögtön.

Feküdj le és pihenj!

Olvasószemüvegben könyvet olvastam. Hirtelen felnéztem a könyvből és ekkor elszédültem. Szerintetek miért? Azóta szédülök, kába vagyok. Mi történt? Mit lehet csinálni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook