Olcsó londoni szállás? Ki tud ilyet? (tudásbázis)
Rendben, örülök! :-)
Mikor mész? Szeptemberben? :-)
lett, Bayswater-ben,8-as a venerén és 149. a tripadvisor-on. Nagyon jókat írnak róla, és ólcsó???? (ilyen nincs Londonban).
Majd megírom a tapasztalataimat:-)
Na??? Lett szállás?
:-)
Hol?
Sziasztok,
Sajnos nekem egyik sem ismeros. A baratnomek korabban (2 eve) a Pimlico kornyeken laktak, visz.olcso volt a szallas, ott rengeteg hotel van egy rakason, csak az a baj, hogy egyikunk sem emlekszik a hotel nevere.
Itt van egy oldal ahol csak hoteleket talalsz:
Itt talalsz olcso hosteleket:
Es itt ezen a google oldalon meg sok mas helyet is talasz :)
Szia!!!!
Ezekről mit hallottál??? London Guards, Queensway????
Én semmit.
De továbbra is javaslom az Apollót. :-D
Hát ezt már pontosan nem tudom megmondani, mert ezeket a párom intézte...
3 éjszakát voltunk ott, a szállás költségeit feleztük, így került 25-30 ezer forintba (3 éjszaka/1 fő), de mi double room-ot kértünk. Szóval 2 személyre, 3 éjszakára volt 50-60 ezer forint. Ha jól emlékszem...
De tényleg nem volt drága. Mondjuk már lefoglaltuk fél évvel előre legalább, gondolom az is számít, hogy mennyire előre érkezik a foglalás.
Apollo Hotel. Bayswaternél...
Tiszta, olcsó, normális hely. Én már 2x voltam ott, de meg voltam elégedve.
Túl olcsó szállást sem érdemes keresni, mert hallottam már olyat, hogy a turisták pár csótánnyal osztották meg a lakosztályt. :-S
lehet találni nagyon olcsókat, csak az nem mindig hotel, hanem hostel. és akkor meg kell osztanod a szobát/fürdőszobát 10-15 másik emberrel.
vagy ami nagyon olcsó, nem bizti, hogy tiszta, vagy jó környéken van, esetleg messze mindentől.
B.nomek voltak itt kint 2 eve es talaltak vmi olcso szallodat (tenyleg olcso volt) megkerdezem toluk hogy mi volt a cime, ha emlekeznek ra meg.
Mikor jonnetek?
További ajánlott fórumok:
- Balatoni szálláskeresés - olcsó, jó helyek, hotelek, szállások
- Olcsó szállás vízparton, az ország középső területén...Tudsz ilyet?
- Olcsó és gyerekbarát szállást keresek! Ismertek ilyet?
- Debrecenben keresek olcsó szállást. Valaki tud ilyet?
- Keszthelyen keresek 2 főnek olcsó szállást június 29-30-ra (felvételi miatt) Ha tud valaki ilyet, legyen szíves írjon! Köszi!
- Győrben szállás olcsón, tud valaki ilyet ajánlani?