Olcsó ételek ebben a drága világban! (beszélgetés)
sziasztok, nem tudom kinek mi az olcsó, én ma gyümölcs szószt és piritott grízt csináltam, lehet hozzá tepsibe sült hust sütni, de a hust ma kihagytam.
üdv
ati
Kedves topiknyitó!
Az én kedvenc olcsó ételeim a paprikás krumpli(én hús nélkül készítem, tejfölös uborkával)a héjában sült krumpli hagymával,sajttal,egy kis fűszeres tejföllel a tetején hmmm:)
Aztán az egyszerűbb levesek is olcsók, tojásleves vagy krumplileves.
Készíthetsz rizottót is,a variációk száma végtelen, csinálhatod gombával, tojással, cukkinivel stb. Ne feledkezz meg a tésztafélékről, azokból is sok mindent ki lehet hozni, egy egyszerűbb szósz, pici sajt, és máris kész az ebéd!
Olcsó desszertnek meg ott a palacsinta:)
Nyilván nekem könnyebb, mert, egyrészt imádom a krumplis ételeket,másrészt simán elvagyok hús nélkül, azért egy húsevő családnak nehezebb az olcsó étkezés...
Gyere ide ez egy élő jó pörgös fórum.
Fórum - Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink:
Gondolom nem vagyok vele egyedül,hogy minden nap azon kell agyalnom,hogy ma ugyan mit főzzek,ami nem is drága,mégis finom!
Szeretettel várok mindenkit,aki hasonló problémával küzd,osszuk meg egymással tapasztalatainkat!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted miért nyomták/nyomják el a nőket ebben a világban?
- Babát vállalni ebben a világban?
- Én úgy gondolom, hogy ebben a mai világban az iskolákban a...
- Segítségre, ötletre, tapasztalatra van szükségem, valamire, ami segít megérteni őt és eligazodni ebben a számomra idegen világban
- Introvertáltak érvényesülhetnek ebben a világban?
- Ebben a világban hosszútávon mi a kifizetődőbb? Felszínesnek lenni, vagy sem?