OKJ- személyi edző tanfolyam, na de melyik iskolában? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Látom nem annyira "friss" ez a topik, de szeretném kérdezni, hogy aki személyi edzőként végzett eltudott helyezkedni? Átlagos fizetést kap? Köszönöm a válaszokat!
Mindenképpen kell egy kis puskàt csinàlni,még ha csak megnyugtatàsképp is :D
Mikor vizsgàzol amúgy?
Hàt,szeretnék még ilyen területen melózni,mert a hobbim is volt egyben :)
Naa az jól hangzik:) Biztos lesz még lehetőséged ilyen területen elhelyezkedni.
Szóval akkor nem vészes...puskák at akkor lehet izzítani :D
Szia!
Én Aerobik sportedzői OKJ-s képzést végeztem egy pár éve. Nekem nagyon tetszett, sok értékes tananyaggal gazdagodtunk.
Én Debrecenben jártam suliba. Szegedről jöttek vizsgáztatni a szóbelin. A szóbeli vizsga nem volt vészes, készülni kellett rá, de meg lehetett csinálni könnyedén.
Az írásbelin lehetett puskázni :)
Nálunk volt gyakorlati vizsga is, az sem volt nehéz.
Én dolgoztam is benne majdnem egy évig,de sajna utána ott kellett hagynom Debrecent, és ahol most lakom, nincs rá igény,de nagyon hiányzik. Na,de ez már nem a kérdésedre a válasz, csak előjöttek az emlékek... :)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy akinek már volt fitness-testépítő okj-ja, milyen volt? Könnyű v nehéz stb...?
Illetve, hogy írásbeliség van esély "puskázni"? Szóbelinél pedig mennyire szigorúak ?
Sziasztok!
Néztem a Fitness Company Testépítés és fitness sportedzői OKJ-s tanfolyamát. Számomra ez volt a leg meggyőzőbb iskola. Ha jól tudom ez Budpesten van. Veszprémben lakom, így jó lenne tudni, hogy, hogy vannak az oktatások, heti hányszor kellene pesten lenni mennyi ideig ( márcsak a szállás miatt). Tud valaki ebben segíteni? E-mailt is írtam nekik de nem válaszolnak telefont meg nem veszik fel :( :( Elég sűrgős lenne Február 6. a jelentkezési határidő. Előre is köszi ha valaki tud segíteni
A személyi edző tanfolyam és képzés ismeretanyaga ezen a weboldalon megrendelhető.
Minden leendő személyi edző számára ajánlott olvasmány: www.ptbook.tanczoszoltan.hu
Tánczos Zoltán - A fitnesz és személyi edzés alapjai.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szerintetek az iwinél vagy a fitness companynál érdemesebb elvégezni a Fitnesz- testépítés sportedző tanfolyamot?
sziasztok!
érdeklődni szeretnék a fittness company képzéseiről, szerintetek manapság mennyire jók? értve ezt arra is hogy fitness szalonokban hogy tekintenek azokra akik itt végeztek el mondjuk egy pilates képzést? nekem kicsit furi hogy 3 napos a képzés... viszont árban ez a legjobb. és ezen kívül még a személyi edző tanfolyam érdekelne. az fél éves ha már elvégzett vmilyen sportedzői tanfolyamot az illető. nektek mik a tapasztalataitok? köszi előre is a válaszokat :) remélem jönni fognak
sziasztok!
én most érettségiztem, azaz 3 éve, és még semmilyen szakma nincs a kezemben, de ha személyi edző szeretnék lenni, aki lefogyasztja, és edzi az embereket(NEM TESTÉPÍTÉS) akkor mi kell hozzá? tudom, internet, de már akkora, hogy kifejezetten nem találom a választ erre a kérdésre. Köszönöm aki még ide téved, és segít. :)
Köszi, Ebelin! A tanfolyam elvégzésére van esélye annak is, aki nem sportolt versenyszerűen? Én konditerembe és aerobik órákra járok pár éve, és elsősorban az a célom, hogy a saját edzésemet tegyem tudatosabbá, hogy jobban megértsem, mi hogyan és miért történik...
Biztosan sokat kell majd tanulnom, csak nem szeretnék ennyi pénzt kiadni feleslegesen... Előre is köszi a véleményedet!
Hát akkor nincs...minden esetre sok sikert hozzá,biztos vagyok benne hogy imádni fogod!!!
Ha bármi kérdésed lesz majd az anyaggal kapcsolatban vagy bármiben tudok segíteni,akkor itt megtalálsz!!! :)
az a baj hogy mindegyikről hallottam jót is, meg rosszat is... sokan szidják az iwi-t, meg a fitness companyt is. persze az akadémiát is.jó lenne ha lenne egy amiről tényleg csak jót hallani.
de tényleg nincs sok választásom,most hogy eldöntöttem hogy személyi edzőre megyek....:S:S
jaj,ne haragudj...most már én is látom...
csak az én időmben még csak érettségi kellett hozzá...Hááát,ők is keményítenek!!! :)
De én akkor sem ajánlom a Fitness Akadémiát,bár Te tudod!
szerintem nem jól értelmezted...
nézd meg a Fitness Company honlapján!
Mindkettő képzésben az alaptantárgyak ugyanazok:
gimnasztika,edzéselmélet,anatómia-élettan,sportpedagógia,sportpszichológia,sportszervezés.
Ezen kívűl az aerobicban és az animátoriban is van gyakorlati rész.
Az aerobicosok megtanulják az alaplépések neveit, az aerobic óra felépítését,koreográfiaépítési technikákat,tiltott gyakorlatokat...stb.
Az animátorok nagyon széleskörű tudást kapnak:megtanulnak íjászkodni,aerobicozni,görkorizni,vizitréningeket,labdajátékokat,golfozni és mindenféle olyan dolgot,amivel a vendégeket egy nyaralásuk alkalmával fel lehet állítani a napozóágyból :)
A képzések mindig hétvégén voltak,felváltva elmélet és gyakorlat.
Életem két legszebb éve volt a két tanfolyam ideje :)
Rengeteg jófej emberrel összeismerkedtem,barátokat szereztem,akikkel azóta is tartom a kapcsolatot!
valóban nem könnyű...nézd ha szeretsz emberekkel foglalkozni és mindamellett hogy a testüket edzed a lelküket is ápolni,akkor mindenképp a személyi edzőt ajánlom!
Kérdezz csak ha van már kérdés :)
Tudnál írni valamit erről a két képzésről? Milyen órák vannak, milyen képességek kellenek hozzá, mik a legnehezebb dolgok? Meg mindent, ami eszedbe jut.
Köszi
Szia:):)
tényleg "kolleginák" vagyunk ott is:)
jaj de bajban vagyok...eddig meg pont a fitness companyról hallottam h nem olyan jó egy testépítő edző barátomtól...meg pénzben mindenképpen drágább..
kb 1, 3 napom van hogy eldöntsem, és még azt sem tudom hogy testépítő vagy személyi edzőre akarok-e menni.....ajajajjjj, nem is tudom mit kérdezzek....
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 37 évesen érdemes elmenni OKJ-s tanfolyamra?
- Akik pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamot végeztek
- OKJ-s vizsgához mindneképpen el kell végezni az okj-s tanfolyamot is?
- Behajthatják rajtam az OKJ-s tanfolyam teljes díját, ha félbe kell hagynom a tanfolyamot?
- Ismeri valaki a Body n Soul tanfolyamait? Személyi edző képzés érdekelne elsősorban. Van valakinek tapasztalata?
- Budapesten melyik iskolában érdemes ECDL tanfolyamot elvégezni?