OEP postán mikor utalta nektek az útiköltség térítést, és kb. mennyit kaptatok ki? (tudásbázis)
ki szokták várni a 3-4 hetet minimum.
utalni pedig vagy a jegy árát, vagy 21 ft/km (volt legalábbis tavaly még)
Nekem korábban az ott folyó ügymenetről azt mondták, hogy náluk a rendszer:
- bármilyen beadott igényt ott helyben intéznek, ellenőrzik a leadott papírokat, számolják a kifizetendő összeget, stb. stb.
- ezek után a számítógépes rendszeren keresztül Pestről indítják a pénzt minden hónapbanh 2x.!!
Hó elején kb. 15.-e körül indítják azokat a pénzeket, amelyeknek a beadott papírjai 10.-ig beérkeztek. És 25.-e körül indítják azokat, a kifizetéseket, amelyeknek a papírjai 10.-e után kerültek beadásra.
Tehát attól is függ, hogy a hónap elején, vagy vége-felé adtad-e be a papírjaidat!!!
Elvileg 21 nap ,azt mondta a hölgy....remélem azért nem lesz ennyi...
Kocsivak mentünk, 5x oda vissza, 40 km ert.200 km összesen.
További ajánlott fórumok:
- Beidéztek egy tárgyalásra tanúként, oda van írva az idézésre, hogy térítik az útiköltséget.A benzint is vagy csak a vonatot szerintetek?
- Ha magam után fizetem az egészségügyi szolgáltatási járulékot, jár-e támogatás kontaktlencsére és kifizetik-e az útiköltséget a szemészetre?
- Tudja valaki, milyen szabályok szerint számolják ki az útiköltség térítést?
- Ha az ajánlott küldeményem megsérül a postán lehet kártérítést kérni?
- Tapolcai Kaáli Intézetbe járnak az egész országból, mások kapnak útiköltség térítést, de az én háziorvosom nem ad. MIÉRT?
- Ha megkaptuk az adóvisszatérítést bankkártyára, akkor milyen levelet küldenek postán?