Nyugtató gyógyszerek mennyire rontják a memóriát? (tudásbázis)
Tedd fel a kérdésed a pánik beteg vagyok fórumban vagy a pánikbetegségben esetleg a depresszió szorongás.
Ott olvashatod sajnos több oldalon keresztül és gyűjthetsz tapasztalatot
Elbeszélünk egymás mellett :) Én értelek,de nem megyek bele újra.
A lényeg,hogy a bt valóban tapasztalat után íródott,de nekem például az összes leírtból leginkább csak a feledékenység jellemző.
Tapasztalatból írták rá :) Máshogy nem írnák rá. De szinte minden embernél okoznak ezek a gyógyszerek vmi tünetet .
De én is írtam a tapasztalataimat.
Valamint ha egy embernél van vmi tünet az nem tapasztalat ?;)
Miért szerinted hobbyból írják rá? Lehet nálad nem okoz semmit de másnál igen. Én pl a gyógyszertől szellemképeket láttam meg ilyenek.
Valamint sok minden kiesett
Általában a kezelés kezdetén lépnek fel, a gyógyszer további adagolásakor, illetve a dózis csökkentésével rendszerint megszűnnek.
Leggyakoribbak: álmosság, szédülés, kábultság. Az alább felsorolt mellékhatások gyakorisága a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg.
Idegrendszeri betegségek és tünetek: álmosság, kábultság, álmatlanság, szédülés, fejfájás, remegés, koordinációs zavarok, izomgörcsök, beszédzavarok, különböző vegetatív idegrendszeri zavarok, izomgyengeség.
Szembetegségek és szemészeti tünetek: homályos látás, szemnyomás fokozódás.
Emésztőrendszeri betegségek és tünetek: különböző emésztőrendszeri zavarok.
Vese- és húgyúti betegségek és tünetek: vizelet visszatartási és vizeletürítési zavar.
Anyagcsere- és táplálkozási betegségek és tünetek: testtömeg-változás.
Általános tünetek, az alkalmazás helyén fellépő reakciók: fáradékonyság, sárgaság.
Máj- és epebetegségek illetve tünetek: májfunkciós zavarok.
A nemi szervekkel és az emlőkkel kapcsolatos betegségek és tünetek: menstruációs zavarok.
Pszichiátriai kórképek: depresszió, idegesség, gondolkodászavar/feledékenység, zavartság, hallucinációk, nyugtalanság, ingerlékenység, dühkitörés, agresszív és ellenséges magatartás, nemi vágy megváltozása, étvágytalanság.
Nyugi tea vitamin és egyéb gyógynövényes dolgok :)
Pánikra depire szorongásra is jók :)
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?