Nyomozós sorozatokat írnátok? (tudásbázis)
TJ HOOKER :) bár azt vagy 20+ éve láttam kiskoromba, adta valami tv egyáltalán az elmúlt évekbe?
Én helyette is megköszönöm!!!Én is az ilyeneket szeretem.
6 oldalnyit küldtem neked, egy köszt odaböffenthettél volna
Jaa,de te elvárod,hogy írjuk ide a sorozatokat,ahelyett,hogy a neten keresgélnél.
pedig gyerekkorom kedvence volt 15-16 évesen akkor még nagy szám volt a Cobra11 :)
Egy időbe nagyon népszerű volt de már nem majdnem 20 éves sorozat ha jól tudom, magyarországon már csak valami mellék RTL csatornán megy, a németeknél nem tudom mennyire népszerű még de azt hiszem még mindig forgatnak új évadokat, én már jó pár éve nem nézem 1szerűen ráuntam...
bocsi mindenkinek nem fogom... 200szor írni
Vettem a fáradságot,és írtam elég sok minőségi sorozatot a témában..már bánom,legalább egy köszit odaböföghettél volna! :/
egy időben rá voltam kattanva, egyszerűen nem értem, miért, mert rohadt együgyű. de kb 1 évig néztem :)
a főszereplő fickó szavajárására emlékszem: "NINCS JÖVŐD!"
:)))))))
A Cobra11 hogy maradhatott ki? :)
Tegnap megnéztem egy Derrick részt, nekem ez is kicsit laNGYOS TÖRTÉNET FORMA A AMIT visz, de nem rossz ezt majd nézegetem szerintem.
mi szoktuk mondogatni egymásnak a párommal, hogy "Harry, fedezz!" :))))))))))))))))))))))))))
Nem baj az, én szeretem. Mostanában a Derrick-re kaptunk rá. Vannak olyan részei, amire emlékszem így 20-25év után
Erre a sorozatra illik a mondás, ha egyet láttál mindet láttad!
Egy ,kicsit néha fárasztó :)
Melissa,zöld pokol,hát nem hiszem,hogy valaki emlékszik rá.Örvényben.
javasolnám még a ,,Bates Motelt,,,
ne sértegesd a ,,Colombot,, a legjobb,
az egyik kedvenc részem, amikor kicsi a fia, kialvatlan, a feleség elküldi lázcsillapítóért, de közben leöl valakit, aztán elalszik a volánnál, összetöri a kocsit, agyrázkódás, és nem emlékszik, hol hagyta a hullát :)))))
Véres egy kicsit,az igaz.
Ez egy krimisorozat.
Belenézel,ha tetszik nézed,ha meg nem,akkor nem..
Ne reszeljük már a fingot...:D
Akkor mi? ÁLLítólag elég véres stb.
Anno mintha ezt olvastam, hogy AZ.
de a végén favágó Dexter, könyörgöm!! :))))))))))))
amúgy tetszett, szerintem jó sorozat. olvastam, h a fickó valami interjúban azt mondta, hogy ha jó forgatókönyvet írnának, akkor vállalná a folytatást.
Nem horror,viszont az egyik legjobb sorozat.😀
No témánál vagyunk,akkor írok pár igényes remekművet:
Sinner 1,2
mr mercedes
big little liars
true detective 1,2,3
Dexter
Good cop
Broen
Broadchurch EZZEL KEZDENÉM!
Cardinal MAJD EZZEL! :)
The Killing ...
Wallader
Happy walley
Hinterland
Kard által vész
Luther
River
Marcella
On of us
Shetland
TrappeD
Seven Types of Ambiguity
Mindhunter
Alienist
Rellik
Hidden
Harrow
Manhunt
Mayday
Jackson Brodie
Grentcheter HIRTELEN ennyi,és mondanom sem kell,csak is kizárólag eredeti nyelven,felirattal ajánlom! :)
További ajánlott fórumok: